Μετά την τεράστια επιτυχία των Resident Evil 7 και Resident Evil 2 Remake, η Capcom σχεδιάζει ένα νέο παιχνίδι της σειράς το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη όπως φαίνεται μετά την πρόσκληση οπαδών της σειράς για να το δοκιμάσουν.
Το Capcom Division 1 πρόσφατα έστειλε e-mail σε Ιάπωνες πρεσβευτές της Resident Evil κοινότητας. Το e-mail αναφέρει πώς η εταιρεία αναζητά δοκιμαστές για ένα παιχνίδι το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η προσφορά όπως φαίνεται είναι αποκλειστικά για μέλη της ιαπωνικής κοινότητας, με τα δοκιμαστικά να διεξάγονται τον Σεπτέμβρη.
Τα νέα δεν προκαλούν κάποια μεγάλη έκπληξη, διότι η εταιρεία ήδη είχε δηλώσει παλαιότερα κατά την διάρκεια ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων πώς υπάρχουν «αρκετά παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούν την RE Engine υπό ανάπτυξη».
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.

































