Η DC Studios κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την ταινία Superman του James Gunn, που αναμένεται στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.
Το τρέιλερ επικεντρώνεται στη σύγκρουση του Superman, τον οποίο υποδύεται ο David Corenswet, καθώς υπερασπίζεται τις ηρωικές του πράξεις σε μια έντονη συνέντευξη με τη Lois Lane (Rachel Brosnahan). Παράλληλα, ο Lex Luthor (Nicholas Hoult) εμφανίζεται ως απειλητικός ανταγωνιστής, αποκαλώντας τον Superman «όχι άνθρωπο, αλλά πράγμα» που έχει γίνει το επίκεντρο της παγκόσμιας συζήτησης. Το τρέιλερ παρουσιάζει επίσης καταιγιστική δράση, με τον Superman να αντιμετωπίζει καϊτζού και υπερήρωες όπως η Hawkgirl και ο Green Lantern.
Η ταινία, που αποτελεί την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία του ανανεωμένου DC Universe υπό την καθοδήγηση του Gunn, εξερευνά την ισορροπία του Superman ανάμεσα στην ανθρωπιά του και τις υπεράνθρωπες πράξεις του. Η Lois Lane τον προκαλεί με ερωτήσεις για την παρέμβασή του σε έναν ξένο πόλεμο, ενώ ο Lex Luthor φαίνεται να οργανώνει μια σειρά από εχθρούς, συμπεριλαμβανομένης της Engineer και του μυστηριώδους Ultraman.
Η ιστορία και οι κακοί
Το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι ο Superman αντιμετωπίζει κριτική για την μονομερή παρέμβασή του στον πόλεμο μεταξύ των φανταστικών εθνών Boravia και Jarhanpur, με τη Lois Lane να τον ρωτά αν συμβουλεύτηκε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, προκαλώντας την αντίδρασή του: «Οι άνθρωποι επρόκειτο να πεθάνουν!»
Ο Lex Luthor, που παρουσιάζεται ως μεγαλομανής εχθρός, φαίνεται να συνεργάζεται με την Engineer (María Gabriela de Faría), η οποία καταστρέφει το Fortress of Solitude με νανοτεχνολογία, και τον Ultraman, έναν μυστηριώδη χαρακτήρα που ίσως συνδέεται με το Earth-3 του DC Universe. Εμφανίζονται επίσης ο Mister Terrific (Edi Gathegi), η Hawkgirl (Isabela Merced) και ο Green Lantern (Nathan Fillion), υποδηλώνοντας τη δημιουργία του Justice Gang.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.