Η Premier League επέκτεινε την πολυετή συνεργασία της με την EA Sports και το EA Sports FC, η οποία θα συνεχίσει να είναι ο κύριος συνεργάτης και κάτοχος της επίσημης άδειας. Τον Φεβρουάριο, το Sky Sports αποκάλυψε ότι η συμφωνία θα μπορούσε να αξίζει 600 εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί οι πλήρεις λεπτομέρειες.
Η EA Sports κατέχει την αποκλειστική άδεια για την Premier League από τη σεζόν 2016/17 και η συμφωνία αδειοδότησης της σειράς χρονολογείται από την περίοδο 1998/99. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, και οι 20 σύλλογοι της Premier League, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, των προνητών, των γηπέδων, των εμφανίσεων και άλλων, θα εκπροσωπούνται αυθεντικά στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.