Ένα remake για το PlayStation 5 του αρχικού παιχνιδιού The Last of Us πλησιάζει στην ολοκλήρωση του και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.
Αυτό λέει ο Tom Henderson, γνωστός για τις αξιόπιστες διαρροές του για τα σχέδια των εταιρειών της βιομηχανίας:
«Ακούστηκε από πολλά άτομα τώρα ότι το remake του TLOU έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022», έγραψε ο Hnederson στο Twitter.
Ενώ το έργο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη Sony, το Bloomberg ανέφερε τον περασμένο Απρίλιο ότι ετοιμάζεται ένα remake του παιχνιδιού του PS3 για το PS5.
Ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι ήταν αρχικά υπό ανάπτυξη στο Visual Arts Service Group του PlayStation προτού το στούντιο αλλάξει σε ρόλο υποστήριξης στο παιχνίδι.
Η ανάπτυξη του remake φέρεται τώρα να διευθύνεται από την δημιουργό της σειράς Naughty Dog, η οποία λέγεται ότι ανέλαβε την ευθύνη του έργου μετά την ολοκλήρωση του The Last of Us Part 2, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
