Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Το Ghostwire: Tokyo της Bethesda έχει καθυστερήσει έως το 2022

Ghostwire: Tokyo

Το (χρονικά) αποκλειστικό Ghostwire: Tokyo για το PS5 της Bethesda έχει καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2022.

Ο τίτλος τρόμου – δράσης, που βρίσκεται σε ανάπυτξη στη Tango Gameworks του δημιουργού του Resident Evil, Shinji Mikami, επρόκειτο να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στην κονσόλα της Sony και τα PC.

Η καθυστέρηση σημαίνει ότι μια έκδοση κονσόλας για το Xbox σχεδόν σίγουρα δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2023. Η Microsoft απέκτησε την μητρική της Tango, Bethesda, νωρίτερα φέτος και τιμά τις συμφωνίες αποκλειστικότητας του PlayStation για το Ghostwire και το Deathloop της Arkane.

Advertisement. Scroll to continue reading.

«Θέλουμε να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπορείτε να ζήσετε την αξέχαστη έκδοση ενός στοιχειωμένου Τόκιο που δουλέψαμε σκληρά για να χτίσουμε», δήλωσε η Tango σε δήλωση της την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης:  Η Xbox συνεργάζεται με τη Meta για το Meta Quest 3S Xbox Edition

«Ταυτόχρονα, επικεντρωνόμαστε επίσης στην προστασία της υγείας όλων στη Tango. Το νέο μας παράθυρο κυκλοφορίας θα μας δώσει χρόνο για να φέρουμε τον κόσμο του Ghostwire στη ζωή, όπως τον φανταζόμασταν πάντα.»

Ο προγραμματιστής είπε ότι θα εμφανίσει περισσότερα για το παιχνίδι «τους επόμενους μήνες».

Advertisement. Scroll to continue reading.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ