Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

H δημιουργός του Tony Hawk Vicarious Visions «θα χάσει το όνομά της» μετά τη συγχώνευση με τη Blizzard

Οι υπάλληλοι της Vicarious Visions ενημερώθηκαν αυτή την εβδομάδα ότι το στούντιο θα χάσει το όνομά του ως μέρος της συγχώνευσής του με την Blizzard.

Η ομάδα ενημερώθηκε για την αλλαγή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Activision Blizzard την Τετάρτη, αναφέρει το Polygon.

Σύμφωνα με το μέσο, οι εργαζόμενοι είχαν την εντύπωση ότι η ομάδα θα εξακολουθούσε να είναι γνωστή ως Vicarious Visions παρά την απόφαση νωρίτερα φέτος να την εντάξουν στην Blizzard ως ομάδα υποστήριξης και όχι ως κύριο προγραμματιστή.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ωστόσο, το στούντιο θα εξακολουθεί να έχει διαφορετικό όνομα, το οποίο δεν έχει ακόμη αποφασιστεί (αν και ορισμένοι υπάλληλοι έχουν προτείνει στπ Polygon ότι μπορεί να είναι το Blizzard Albany).

Διαβάστε επίσης:  Η Xbox συνεργάζεται με τη Meta για το Meta Quest 3S Xbox Edition

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ