Σύμφωνα με τον εκδότη, το παιχνίδι πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων για τη σειρά. Το παιχνίδι είχε περισσότερες από 172 εκατομμύρια μάχες που παίχτηκαν το τριήμερο, ενώ συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια ώρες προβολών σε υπηρεσίες streaming.
«Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Battlefield, Μπάιρον Μπίντε. «Το Battlefield 6 δημιουργήθηκε με τους οπαδούς μας κατά νου. Από την αρχική ιδέα και την εφαρμογή των Battlefield Labs μέχρι την ανοιχτή beta που κατέρριψε ρεκόρ, ήμασταν παθιασμένοι με την ανατροφοδότηση των παικτών. Μαζί με τους παίκτες μας, είχαμε έναν μοναδικό στόχο: να δημιουργήσουμε το καλύτερο Battlefield που έγινε ποτέ. Και αυτό είναι μόνο η αρχή – η πρώτη μας σεζόν με νέο περιεχόμενο απέχει μόλις 12 ημέρες».
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Βινς Ζαμπέλα πρόσθεσε: «Ποτέ δεν θεωρούμε δεδομένες στιγμές όπως αυτή, γι’ αυτό θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στα παγκόσμια στούντιο του Battlefield και την παθιασμένη κοινότητα που μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας στην εντυπωσιακή κυκλοφορία του Battlefield 6. Έχουμε πολλά περισσότερα να έρθουν τις επόμενες εβδομάδες». Κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου κυκλοφορίας του, το Battlefield έφθασε στον υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών της EA στο Steam, φτάνοντας ένα μέγιστο 747.440 ταυτόχρονων παικτών και ξεπερνώντας το ρεκόρ των 624.473 που είχε θέσει το Apex Legends.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.