Connect with us

Τι ψάχνεις;

Guides

Πώς να γίνετε καλύτεροι στο Warzone

Ξεκινώντας ένα νέο ματς στο Warzone, θα αντιμετωπίσετε πολλούς καλούς παίκτες στα πεδία μάχης. Δυστυχώς, συχνά έχουν περισσότερο χρόνο για να παίξουν από εσάς. Θα σας κερδίσουν στα fights, θα πάρουν τo loot σας και θα συνεχίσουν για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι στην πρώτη δεκάδα, στην πεντάδα ή ακόμα και στην τριάδα.

Μπορείτε όμως και εσείς να έχετε μια ευκαιρία. Δείτε πώς μπορείτε να γίνετε καλύτεροι στο Warzone!

Όταν περιμένετε με αγωνία να πέσετε στον χάρτη, ενώ ένα σχέδιο βοηθάει, μερικές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο:

Σε τι είστε καλοί σε ένα shooter πρώτου προσώπου; Είστε εξαιρετικοί στο να παίζετε ύπουλα και να ρίχνετε από μεγάλη απόσταση; Προτιμάτε τις κοντινές αποστάσεις; Παίξτε με βάση τα δυνατά σας σημεία, βρείτε ένα load out που ταιριάζει σε αυτό το στυλ παιχνιδιού και, στη συνέχεια, προωθηθείτε στη ζώνη, έχοντας κατά νου τις ικανότητές σας.

Πόσο συχνά πυροβολείτε έναν εχθρικό παίκτη στη Warzone; Κάθε φορά που εντοπίζετε έναν; Αυτό είναι συνήθως λάθος, δυστυχώς. Αν εντοπίσετε κάποιον εχθρό, δεν χρειάζεται να πυροβολήσετε. Στην πραγματικότητα, θα ήταν καλύτερο να μην πυροβολείτε, εκτός αν μπορείτε να εγγυηθείτε ότι θα τον σκοτώσετε. Δεν θέλετε να τους χτυπήσετε δύο ή τρεις φορές και στη συνέχεια να τους χάσετε εντελώς από τα μάτια σας. Ο εχθρικός παίκτης δεν θα το ξεχάσει και πιθανότατα θα κάνει ενεργά κινήσεις για να σας εξουδετερώσει.

Σκεφτείτε την τοποθεσία που θα προσγειωθείτε. Όταν πηδήξετε για πρώτη φορά στο Warzone, σκεφτείτε τη τοποθεσία προσγείωσής σας. Συνήθως θέλετε να αποφύγετε τις πυκνοκατοικημένες περιοχές, αλλά οι μικρές περιοχές στα περίχωρα τείνουν να μην προσελκύουν πολλούς παίκτες. Μπορείτε να μαζέψετε μερικά contracts, να βρείτε loot με ησυχία και να έχετε αξιοπρεπή εξοπλισμό πριν προχωρήσετε προς τα μέσα.

Πώς είναι η πανοπλία σου; Αν σας λείπουν ένα ή δύο plates, πάρτε μια στιγμή να συγκεντρωθείτε και να θωρακιστείτε. Θέλετε και τις τρεις πλάκες πανοπλίας εξοπλισμένες και έτοιμες να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε μάχη.Ταυτόχρονα, πάρτε όλα τα plates που μπορείτε να βρείτε. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πέντε στο απόθεμά σας ή οκτώ με μια τσάντα.

Αυτό πρέπει πραγματικά να ειπωθεί, αλλά δεν πειράζει να παίξετε το Warzone μόνοι σας. Παρόλο που πρόκειται κυρίως για ένα ομαδικό παιχνίδι, δεν χρειάζεται να σχηματίσετε ομάδα. Υπάρχει λειτουργία solo και συνιστάται ανεπιφύλακτα για να σας βοηθήσει να μάθετε το παιχνίδι χωρίς την πίεση του να παρακολουθεί κάποιος κάθε σας κίνηση. Επιπλέον, αν δεν είστε ο τύπος που κάνει ομάδες με τυχαίους παίκτες, αυτό φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού σας και αποδιοργανώνει την υπόλοιπη ομάδα.

Καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed. Ο τίτλος που προηγουμένως αναφερόταν ως Assassin’s Creed Codename Red ονομάζεται τώρα Assassin’s...

Νεα

Στην έκθεση κερδών της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία δήλωσε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την επόμενη προσθήκη στη...

Νεα

Καθώς η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO βρίσκεται σε ανάπτυξη, δημοσιεύθηκαν πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά που...

Νεα

Το teaser trailer του The Lord of the Rings: The Rings of Power αποκαλύφθηκε από την Amazon κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης στη Νέα...