Connect with us

Τι ψάχνεις;

Guides

Camping Spots για να προσέξετε στο Call Of Duty: Warzone 2

Το camping είναι μια στρατηγική που πολλοί παίχτες προτιμούν στα battle Royale παιχνίδια και ακόμα περισσότεροι στο Warzone 2. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναξιολογείτε συνεχώς τη θέση σας με τον κινούμενο κύκλο και τους περιπλανώμενους και στατικούς παίκτες που μπορεί να επιτεθούν στη θέση σας ή να σας έχουν στο στόχαστρο κάποιου sniper από μακριά.

Ο χάρτης Al Mazrah του Warzone 2 προσφέρει μεγαλύτερες ευκαιρίες στους campers ώστε να παρακολουθήσουν τους παίχτες που κινούνται και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις τοποθεσίες στις οποίες θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί καθώς περνάτε:

Al Sharim Pass

Το Al Sharim Pass είναι η πύλη προς το πάνω μισό της Al Mazrah στο Call of Duty: Warzone 2. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Observatory και μεταξύ των Marshlands και του Ahkdar Village. Το Pass μπορεί να θεωρηθεί μια μικρή πόλη από μόνη της, με πολλά κτίρια για loot και εξερεύνηση.

Αυτή είναι μια περιοχή που πρέπει να αποφύγετε εάν δεν φτάσετε πρώτοι εκεί. Λόγω της κεντρικής του θέσης στον χάρτη, είναι βέβαιο ότι ένας παίκτης ή μια ολόκληρη ομάδα θα κατασκηνώσει εκεί. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να προσγειωθείτε στο Al Sharim Pass και να το διεκδικήσετε για δικό σας, θα έχετε ένα ωραίο σημείο για να προφυλαχθείτε μέχρι να αναγκαστείτε να μετακινηθείτε.

Al Samman Cemetery

Το νεκροταφείο Al Samman και οι γύρω λόφοι βρίσκονται στο επίκεντρο όσων κάνουν camping. Οι snipers λατρεύουν να κάθονται στους λόφους και να επιλέγουν όποιον περνάει από το νεκροταφείο. Υπάρχουν επίσης αρκετές παράγκες απλωμένες σε όλο το νεκροταφείο στις οποίες μπορείτε να κατασκηνώσετε καθώς ακούτε τα βήματα να τρέχουν. Αυτό ισχύει και με τις δύο κατευθύνσεις, όμως. Θα θέλετε να κάνετε ζιγκ και ζακ στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας για να αποτρέψετε κάποιον με sniper από το να σας σκοτώσει.

Zaya Observatory

Το Zaya Observatory είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία προσγείωσης στο Call of Duty: Warzone 2.0. Εάν μπορείτε να κερδίσετε τον αγώνα ενάντια σε κάθε άλλη ομάδα ή παίκτη που πέφτει εδώ, θα έχετε ένα υπέροχο μέρος για camping. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ηττηθεί μια ομάδα που έχει κάνει αυτό το σημείο σπίτι της.

Sattiq Cave Complex

Αυτός είναι ο παράδεισος των ελεύθερων σκοπευτών. Με τόσα πολλά γύρω σημεία ενδιαφέροντος, είναι βέβαιο ότι θα ακούσετε πυροβολισμούς να περνούν από το κεφάλι σας, αν βρίσκεστε στην ύπαιθρο. Οι περισσότεροι campers εδώ κρατούν το βλέμμα τους προς τα ανατολικά, οπότε πίσω του κοντά στο Quarry, ανεβείτε και πηγαίντε από τα δυτικά για να κάνετε flank οποιονδήποτε μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Al Bagra Fortress

Τα στιβαρά τείχη του φρουρίου Al Bagra θα προστατεύσουν όποιον κατασκηνώσει σε αυτό το σημείο. Βρίσκεται στο πολύ νότιο σημείο του Al Mazrah, αλλά οι παίκτες του Warzone συρρέουν εδώ στην αρχή ενός αγώνα. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ανακτήσετε αυτήν την τοποθεσία αφού έχει καταληφθεί από κάποια ομάδα.

Al Malik Airport

Ο διάδρομος προσγείωσης του αεροδρομίου Al Malik είναι το τελευταίο μέρος που θέλετε να βρίσκεστε εάν κάποιος κατασκηνώνει στην κορυφή του πύργου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο camping σε όλο το Warzone 2 και θα θέλετε να το γνωρίζετε όποτε βρίσκεστε κοντά στο νοτιοανατολικό τμήμα του χάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Στην έκθεση κερδών της Take-Two για το τέταρτο τρίμηνο του 2024, η εταιρεία δήλωσε πότε οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την επόμενη προσθήκη στη...

Νεα

Η OpenAI υπέγραψε συμφωνία για πρόσβαση σε περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο από το API δεδομένων του Reddit, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να αναδεικνύει...

Νεα

Ο Jez Corden από το Windows Central ισχυρίστηκε ότι περισσότεροι τίτλοι του Xbox βρίσκονται υπό ανάπτυξη για το PlayStation. Σύμφωνα με τον Jez Corden,...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι το Red Dead Redemption 2 και άλλα 12 παιχνίδια θα ενταχθούν στον κατάλογο παιχνιδιών του PlayStation Plus αυτόν τον μήνα....