Connect with us

Τι ψάχνεις;

Guides

Οι καλύτερες τοποθεσίες για PVP στο Elden Ring

Το Elden Ring είναι εκτός από πολλά άλλα και ένα παιχνίδι multiplayer, στο οποίο μπορείτε να λάβετε μέρος σε συναρπαστικές μάχες με άλλους Tarnished. Το νέο update του παιχνιδιού μπορεί να άνοιξε τα Colosseums αλλά αν δεν είστε σε φάση μιας hardcore μονομαχίας, υπάρχουν τα παρακάτω μέρη στα οποία συχνά υπάρχουν παίχτες που ανυπομονούν να βρεθούν αντιμέτωποι με εσάς.

Church Of Elleh

Υπάρχει πάντα ένα σταθερό κοινό που περιμένει στην συγκεκριμένη τοποθεσία για μονομαχία απευθείας έξω από το Stranded Graveyard. Η περιοχή είναι εξαιρετικά δημοφιλής για PvP, αλλά το ακανόνιστο σχήμα και οι εκμεταλλεύσιμες πλαγιές της μπορεί να την κάνουν λίγο πιο περίπλοκη από ό,τι θα θέλατε για έναν δίκαιο αγώνα.

Κάντε μια μικρή βόλτα βόρεια μέχρι την Church Of Elleh και θα βρείτε ένα ωραίο γρασίδι ακριβώς στα δυτικά του που σας δίνει μια ανοιχτή περιοχή για μονομαχία.

Farum Greatbridge, Greyoll’s Dragonbarrow

Η Greatbridge είναι φαρδιά, επίπεδη και έχει μια ευχάριστα σκοτεινή ατμόσφαιρα. Το ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι υπάρχει ένας δράκος πάνω της. Ίσως χρειαστεί να φροντίσετε το μεγάλο ερπετό. Αξίζει επίσης να έχετε κατά νου ότι η συχνή βροχή στο Dragonbarrow θα εξουδετερώσει το damage από τη φωτιά και τους κεραυνούς.

Academy Gate Town, Liurnia Of The Lakes

Είναι ένα hotspot για PvP, αν και όχι πάντα για τους σωστούς λόγους, με τις ψηλές στέγες να είναι μια σοβαρή ευκαιρία για τους αντιπάλους που κάνουν cheesing. Για πιο δίκαιους αγώνες, έχει ακόμα πολλά να προσφέρει.

Outer Wall Phantom Tree, Capital Outskirts

Η Leyndell είναι δύσκολο να βρει ανταγωνισμό ως προς το σκηνικό της. Τα πανύψηλα αγάλματα Tree Sentinel και τα κλαδιά του Erdtree πολύ πιο πάνω δίνουν στο Outer Wall Phantom Tree Site of Grace κάποια βαρύτητα. Βρίσκεται ακριβώς μέσα από τις κύριες πύλες προς τα περίχωρα της Πρωτεύουσας, φυλαγμένο από δύο Tree Sentinels, τους οποίους μπορείτε να προσπεράσετε αν δεν έχετε διάθεση για μάχη.

Altus Highway, Altus Plateau

Ο κόμβος Altus Highway είναι προσβάσιμος λίγο μετά την άφιξή σας στο Altus Plateau, όπου ο δρόμος χωρίζεται. Το αριστερό μονοπάτι κατευθύνεται στα αγροτικά μέρη του οροπεδίου, ενώ το δεξί θα σας οδηγήσει στην πρωτεύουσα.

Το μέρος είναι μια αρκετά ενεργή περιοχή PvP και έχει το πλεονέκτημα μιας υπερυψωμένης πλατφόρμας κοντά στο Site of Grace, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αρένα εάν ο στόχος σας είναι να περιορίσετε τον διαθέσιμο χώρο μάχης.

Impassible Greatbridge, Caelid

Το Caelid’s Impassible Greatbridge είναι αρκετά εύκολο να το διασχίσετε, με την προϋπόθεση ότι πάτε εκεί την κατάλληλη στιγμή. Με φόντο το επιβλητικό σκηνικό του Redmane Castle, μπορεί να έχετε μια μάλλον εχθρική υποδοχή αν το πλησιάσετε νωρίς. Ωστόσο, αφού αποκτήσετε δύο great runes και προχωρήσετε στο Altus Plateau, η γέφυρα θα είναι άδεια από εχθρούς, αφήνοντας άφθονο χώρο για να πολεμήσετε.

Divine Bridge, Leyndell

Τηλεμεταφέρεστε εκεί από τη Weeping Peninsula ως αποτέλεσμα ενός chest trap. Όταν είστε εκεί, αντιμετωπίζετε ένα τεράστιο golem που είναι αισθητά πιο δύσκολο από ό, τι έχετε συνηθίσει σε εκείνο το στάδιο του παιχνιδιού σας.

Η γέφυρα λειτουργεί καλά ως περιοχή μονομαχίας, αν προσέξετε να μην πέσετε σε κάποιο από τα δύο άκρα. Λάβετε υπόψη ότι εσείς και ο αντίπαλός σας πρέπει να είστε στην ίδια πλευράτου Erdtree για να μονομαχήσετε εκεί.

Raya Lucaria Eastern Gate

Ίσως το πιο δημοφιλές σημείο επιλογής για μονομαχίες, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η ανατολική πύλη της ακαδημίας της Rennala είναι συνήθως ένα hotspot για πολλούς παίκτες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με τον ανελκυστήρα στο ένα άκρο, μια γέφυρα στην άλλη, μια φαρδιά κυκλική αυλή και χωρίς εχθρούς να σας ενοχλούν, έχετε απόλυτη ελευθερία για μάχες.

Η τοποθεσία της στο κέντρο σημαίνει επίσης ότι οι ανέσεις είναι εύκολα προσβάσιμες μεταξύ των μονομαχιών. Τα κάγκελα σημαίνουν ότι είναι αρκετά δύσκολο να πέσεις από τα πλάγια, οπότε εκτός από οποιονδήποτε προσπαθεί να παίξει με το ασανσέρ, θα πρέπει να έχετε μια καλή δίκαιη μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Σε ένα νέο δελτίο τύπου από την Capcom σήμερα, το Resident Evil Village έχει πουλήσει επίσημα 10 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως από την πρώτη κυκλοφορία...

Νεα

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Among Us έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest την Παρασκευή. Κατά τη διάρκεια του sneak...

Νεα

Η 2η σεζόν του House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου 2024, και ενώ το αμφιλεγόμενο τέλος του προκατόχου του, Game...

Νεα

Η 5η σεζόν του The Boys θα είναι η τελευταία σειρά της επιτυχημένης σειράς υπερηρώων του Amazon, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός Eric Kripke. Με...