Η Rockstar θα καθυστερήσει τη κυκλοφορία από τις φυσικές εκδόσεις του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition μετά την προβληματική κυκλοφορία της ψηφιακής έκδοσης της συλλογής αυτόν τον μήνα.
Η κυκλοφορία της φυσικής έκδοσης του GTA Trilogy Definitive Edition είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για τις 7 Δεκεμβρίου σε Xbox Series X/S, Xbox One, Switch και PS4.
Αλλά την Τρίτη η Rockstar ανακοίνωσε ότι οι εκδόσεις Xbox και PS4 θα φτάσουν τέλη Δεκεμβρίου, ενώ η έκδοση Switch έχει μετατεθεί για το 2022.
«Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις φυσικές εκδόσεις του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition έχουν αλλάξει», δήλωσε η εταιρεία.
«Αυτές των Xbox Series X / Xbox One και του PS4 θα κυκλοφορήσουν πλέον στις 17 Δεκεμβρίου. Η έκδοση του Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.»
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
