Τον Ιανουάριο, ο πρώην Διευθυντής της Rockstar North, Leslie Benzies, έφυγε από την εταιρεία αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.
Μια δήλωση που εκδόθηκε από την νομική εταιρεία, Locked Lord LLP, αποκαλύπτει ότι ο Benzies τώρα μηνύει την Rockstar για μη καταβληθέντα δικαιώματα και το εν λόγω ποσό φτάνει τα $150 εκατομμύρια δολάρια. Η δήλωση έχει ως εξής:
“Στη ρίζα της διαφοράς είναι μια εκπαιδευτική άδεια που ο Κ. Benzies είχε δελεαστεί από την Rockstar να λάβει μετά από το παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων που έκανε στην εταιρεία.”
“Όπως περιγράφεται στην αγωγή, ενώ είναι σε εκπαιδευτική άδεια, ο Κ. Benzies ανακάλυψε πολλές απάτες εκ μέρους των Take-Two, Rockstar, Rockstar North Ltd, Sam Houser και Dan Houser, ο οποίος προσπάθησε να τον αναγκάσει να βγει από την εταιρεία και να τερματίσει το τμήμα του και της καταβολής δικαιωμάτων με βάση τις αυθαίρετες ενέργειες από την επιτροπή δικαιωμάτων της εταιρείας. Καθώς η μήνυση περιγράφει, με βάση τις συμφωνίες στη θέση του, ως ένας από τους τρεις που ονομάζεται Διευθυντές της Rockstar, ο Κ. Benzies μηνύει με το ποσό των $150.000.000 εκατομμύρια σε μη καταβληθέντα δικαιώματα.”
![](http://xplaygr.com/wp-content/uploads/2024/09/xplaygr-7-removebg-preview.png)