Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios λέει ότι θέλει να κάνει περισσότερα blockbuster παιχνίδια όπως αυτά του PlayStation

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios είπε ότι ο εκδότης θέλει να γίνει καλύτερος στο να φτιάχνει τον τύπο των blockbuster παιχνιδιών για τα οποία είναι γνωστό το PlayStation.

Σε συνέντευξή του στο Kinda Funny Games, ο Matt Booty είπε ότι τα Xbox Game Studios επικεντρώνονται στη δημιουργία ενός διαφορετικού χαρτοφυλακίου λογισμικού, σημειώνοντας ότι “το ωραίο πράγμα στο Game Pass είναι ότι έχει χώρο για τα πάντα, από Halo έως μικρότερα παιχνίδια όπως το Grounded“.

Ωστόσο, αναγνώρισε επίσης την ανάγκη για το Xbox να προσφέρει το είδος των καθηλωτικών εμπειριών triple-A που έχουν γίνει συνώνυμες με τη Sony Interactive Entertainment.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ερωτηθείς εάν θα ήθελε το Xbox να έχει «ένα από αυτά τα παιχνίδια» στη συλλογή του, ο Booty επαίνεσε την παραγωγή του PlayStation.

Διαβάστε επίσης:  Η Xbox συνεργάζεται με τη Meta για το Meta Quest 3S Xbox Edition

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ