Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Η Sony αλλάζει το Trophies System του PlayStation λίγο πριν την κυκλοφορία του PS5

Η Sony αναθεωρεί το Trophies System του Playstation πριν από την κυκλοφορία του PS5.

Σε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog, η εταιρεία είπε ότι νέα Trophy levels, μια νέα δομή υπολογισμού level και τα νέα εικονίδια Trophy level θα εισαχθούν αυτόματα απόψε στη Βόρεια Αμερική και αύριο θα φτάσουν στην Ευρώπη.

Το τρέχον εύρος Trophy levels αυξάνεται από 1-100 σε 1-999. Τα trophies που έχετε κερδίσει μέχρι σήμερα θα αναδιατυπωθούν αυτόματα σε νέο level μετά την ενημέρωση.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Η Sony είπε ότι έχει επινοήσει μια «πιο βελτιστοποιημένη και επιβραβευτική» δομή υπολογισμού Trophy level, η οποία θα φέρνει τους παίκτες να κινούνται στα πρώτα επίπεδα πιο γρήγορα. Τα επίπεδα θα αυξηθούν επίσης με μεγαλύτερη συνέπεια, ενώ τα Platinum Trophies θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στην εξέλιξή σας.

Διαβάστε επίσης:  Διέρρευσαν νέοι Icons για το Ultimate Team του EA FC 26

Η εταιρεία θα ενημερώσει επίσης το Trophy level icon στο PS5 και το PlayStation app “σε μεταγενέστερη ημερομηνία“. Αντί για το τρέχον μονό χρυσό αστέρι, θα υπάρχουν παραλλαγές χάλκινου, αργυρού, χρυσού και πλατινένιου.

Η Sony χαρακτήρισε τα Trophies, τα οποία παρουσιάστηκαν στο PS3 και θα μεταφερθούν φυσικά και στο PS5, «αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας παιχνιδιών PlayStation».

Advertisement. Scroll to continue reading.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ