Nintendo και Koei Tecmo έκαναν πρεμιέρα σε 10 λεπτά gameplay από το Hyrule Warriors: Age of Calamity κατά τη διάρκεια του ψηφιακού Tokyo Game Show το Σάββατο.
Οι Yosuke Hayashi (παραγωγός), Masaki Furusawa (παραγωγός) και Ryouta Matsushita (σκηνοθέτης) εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφιακής εκδήλωσης TGS, και ανακοίνωσαν ότι η Impa θα εμφανιστεί ως playable χαρακτήρας στο spin-off, 100 χρόνια νεότερη από την εμφάνισή της στο Breath of the Wild.
Το Hyrule Warriors: Age of Calamity ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, και θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στις 20 Νοεμβρίου.
Η ιστορία του παιχνιδιού εξελίσσεται 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Legend of Zelda: Breath of the Wild, και η Nintendo λέει ότι θα μεταφέρει τους παίκτες «στην εποχή πριν από τη μεγάλη καταστροφή, σε επικές μάχες με φόντο γνωστές τοποθεσίες της Hyrule πριν καταστραφούν ».
Στο παιχνίδι θα δούμε επίσης γνωστούς χαρακτήρες από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild όπως τον Link και τη Zelda, όπως και τους 4 Champions, οι οποίοι θα είναι playable για πρώτη φορά στη σειρά.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
