Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της Alienware ότι θα κατασκευάζει κάθε χρόνο καινούργιο Steam Machine,χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης στα προηγούμενα μοντέλα.
Σε δηλώσεις του στο Eurogamer το αφεντικό της ο διευθυντής της Alienware, Frank Azor ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν θα είναι μια εύκολη επιλογή για τον καθένα.
“Το να επιτρέπουμε στους πελάτες μας να αναβαθμίζουν τα προϊόντα μας είναι ένα βασικό δόγμα από την ίδρυση της Alienware και εξακολουθεί να είναι ακόμα” δήλωσε.”Λαμβάνοντας υπ όψη ότι εσκεμμένα έχουμε σχεδιάσει το Alienware Steam Machine να είναι μικρότερο από τις υπόλοιπες κονσόλες νέας γενιάς,το να αναβαθμίσει κάποιος τα εσωτερικά εξαρτήματα του δεν θα είναι εύκολο σε σύγκριση με άλλα συστήματα, όπως πχ το Alienware X51, αλλά δεν θα εμποδίσουμε τον πελάτη από το να τα αναβαθμίσει“.
“Αισθανόμαστε ότι έχουμε πολλαπλές επιλογές για τους πελάτες μας με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες. Αν κάποιος gamer θέλει περισσότερη ελευθερία για αναβαθμίσεις θα πρέπει να προτιμήσει το X51”.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.