Κατά την διάρκεια του οικονομικού συμβουλίου της Ubisoft, ο Chief Executive Officer Yves Guillemot μίλησε για την φιλοσοφία πίσω από την κατασκευή του Assassin’s Creed Syndicate, αλλά και τις κριτικές που απέσπασε το παιχνίδι.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία περίληψη των πραγμάτων που είπε:
- Το Assassin’s Creed Syndicate δεν έχει multiplayer και η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών είναι πολύ, πολύ, πολύ χαρούμενη, με μερικούς μάλιστα να λένε πως το multiplayer προκαλούσε κάποια προβλήματα σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως το multiplayer δεν είναι καλό, σύμφωνα με την Ubisoft (δίνουν μεγάλη βάση σε αυτό το κομμάτι σε άλλα παιχνίδια) αλλά η εντύπωση που δίνουν οι πελάτες είναι πως στα Assassin’s Creed και Far Cry το single player είναι αυτό που αρέσει.
- Οι κριτικές που έλαβε το Assassin’s Creed Syndicate ήταν αρκετά υψηλές. Υπήρχαν και κάποιες μέτριες αλλά τα μεγάλα μέσα έδωσαν πολύ καλές κριτικές, πράγμα που δικαιώνει ένα εξαιρετικό προϊόν.
- Όταν ρωτήθηκε για το αν οι ετήσιες κυκλοφορίες θα κάνουν κακό στην Ubisoft, ο Guillemont είπε πως οι καλύτερες ομάδες δουλεύουν για τα καλύτερα παιχνίδια, πράγμα που βοηθάει το Assassin’s Creed να κυκλοφορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
- Η Ubisoft κράτησε μια σταθερή πορεία στην κατασκευή του Assassin’s Creed Syndicate διότι δούλευε πάνω σε έναν τίτλο και μόνο για κονσόλα νέας γενιάς.