Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

The Lego Movie Videogame Review

Τα παιχνίδια Lego είχαν έως τώρα σαν θέμα τους διάφορες γνωστές ταινίες. Τώρα ήρθε η ώρα για να γίνει video game η ταινία Lego!


H δημιουργία της Tt games συνεχίζει την παράδοση των Lego παιχνιδιών κρατώντας την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα. Ένας κόσμος φτιαγμένος από Lego, που μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με οτιδήποτε βρείτε στο διάβα σας!

Ο Lord Business θέλει να καταστρέψει τον κόσμο


Kύριο θέμα του παιχνιδιού είναι τα σχέδια του Lord Business ο οποίος θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Εσείς προφανώς θέλετε να αποφύγετε κάτι τέτοιο και για ατό τον λόγο έχετε στη διάθεση σας πάνω από 90 χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου και του Batman! To σενάριο του παιχνιδιού είναι ουσιαστικά παρόμοιο με της ταινίας αν και υπάρχουν πολλά πρόσθετα στοιχεία ώστε να μεγαλώσουν την διάρκεια του.

Τα mini games είναι διάσπαρτα σε όλες τις περιοχές που θα επισκεφθείτε. Θα χρειαστεί να βρείτε τις οδηγίες των κατασκευών (Instruction page) για να μπορέσει ο Emmet να δημιουργήσει διάφορα αντικείμενα που θα σας χρειαστούν,ενώ οι Master Builders που θα χειριστείτε κατά την διάρκεια του όπως η Wyldstyle, θα μπορέσουν να φτιάξουν κατασκευές από αντικείμενα του περιβάλλοντος!

Το παιχνίδι χωρίζεται σε 15 επίπεδα και διαδραματίζεται σε αρκετές περιοχές, όλες χτισμένες από τουβλάκια Lego. Σε κάθε ένα από τα επίπεδα θα βρείτε και έναν καινούργιο τόπο για να εξερευνήσετε αν θέλετε,κάνοντας διάφορα side quests.

Αν υπάρχει κάτι αρνητικό στο παιχνίδι είναι ότι προσπαθεί να αναπαραστήσει μια ιστορία 100 λεπτών μέσα σε έξι ώρες gameplay. Aυτό σημαίνει ότι γεγονότα της ταινίας που διήρκεσαν 1-2 λεπτά εδώ για τις ανάγκες του παιχνιδιού μεγαλώνουν,με αποτέλεσμα να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν έχουν νόημα.

Στην ουσία όμως το παιχνίδι δεν κάνει εκπτώσεις στη διασκέδαση σας και σας προκαλεί να βρείτε όλους τους κρυμμένους θησαυρούς του,που επεκτείνουν κατά πολύ το χρόνο που θα του αφιερώσετε.

Γραφικά,ήχος


Όπως αναμενόταν τα γραφικά του είναι πολύ υψηλού επιπέδου και θα νομίζετε ότι όντως βλέπετε την ταινία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλά από τα cutscenes,είναι κομμάτια από την ταινία!Ολόκληρες οι πόλεις,τα αυτοκίνητα και γενικά όλος ο κόσμος είναι χτισμένος από τουβλάκια Lego. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια θα έχετε πρόβλημα με την γωνία της κάμερας κάτι που δεν θα σας δυσκολέψει,αφού οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν συμπεριλάβει διάφορα τεχνάσματα για να μην χάνετε ποτέ τον δρόμο σας.

Όσο αναφορά τον ήχο εκεί υπάρχει το αυθεντικό voice casting της ταινίας και είναι σχεδόν άριστος. Το συνηθισμένο χιούμορ των παιχνιδιών Lego κάνει την εμφάνιση του με σπαρταριστούς διαλόγους,που σίγουρα θα απολαύσετε.

Αξίζει η αγορά του;


Αν έχετε δοκιμάσει παλαιότερα παιχνίδια της σειράς Lego δεν θα βρείτε κάποια καινοτομία, εκτός από κάποιους νέους μηχανισμούς, και στην ουσία θα ξέρετε τι θα αγοράσετε. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να παίξετε για πρώτη φορά ένα Lego game είναι μια πολύ καλή αρχή και είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε! Ένα παιχνίδι χωρίς “χτυπητές” αδυναμίες και ένας κόσμος Lego είναι εκεί και σας περιμένει να τον εξερευνήσετε!

To Τhe Lego Movie Videogame αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμο σε PC,Nintendo 3DS,PlayStation 3,PlayStation 4,PlayStation Vita,Wii U,Xbox 360,Xbox One.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Rare κυκλοφόρησε την κλειστή beta του Sea of Thieves στο PlayStation 5. Η beta θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου και είναι διαθέσιμη...

Νεα

Η Warhorse Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του Kingdom Come: Deliverance,  θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Σε μια ανάρτηση στο X, ο...

Νεα

Ο διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε για τις πιθανότητες μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο The Elder Scrolls μετά...

Νεα

Μια αναφορά υποστηρίζει ότι το franchise Dead Space βρίσκεται σε αναμονή, αφού οι πωλήσεις του πιο πρόσφατου παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της EA....