Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφέρει τον Αύγουστο στους Xbox Live Gold συνδρομητές σε Xbox One και Xbox 360.
Για όλο τον μήνα οι χρήστες τoυ Xbox One θα μπορούν να κατεβάσουν το Slime Rancher το οποίο από 1 Αυγούστου βγαίνει από το Xbox Game Preview πρόγραμμα.
Από τις 16 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι Gold συνδρομητές θα μπορούν να κατεβάσουν το Trials Fusion από την Ubisoft.
Οι χρήστες του Xbox 360 και του Xbox One (μέσω του Xbox Backwards Compatibility προγράμματος) θα λάβουν το διάσημο τίτλο Bayonetta της Sega από τις 1 Αυγούστου μέχρι τις 15 Αυγούστου, και την επόμενη μέρα θα αντικατασταθεί από το κλασσικό Red Faction: Armageddon της THQ μέχρι το τέλος του μήνα.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
