Connect with us

Τι ψάχνεις;

Guides

Τα 5 πιο δύσκολα achievements και πώς να τα ξεκλειδώσετε στο Call Of Duty Modern Warfare 2

Τα first person games έχουν μερικά από τα πιο δύσκολα επιτεύγματα .

Το Call of Duty Modern Warfare 2 που είναι από τα πιο γνωστά παιχνίδια του είδους, με έμφαση στον ρεαλισμό χειρισμού των όπλων . Αυτό το χαρακτηριστικό καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον βαθμό δυσκολίας των ξεχωριστών επιτευγμάτων του παιχνιδιού. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα πιο δύσκολα επιτεύγματα που μπορείτε να ξεκλειδώσετε.

5.Must Be Wind

Στην αποστολή countdown,o κύριος στόχος σας είναι να εξουδετερώσετε τον πύραυλο και να σώσετε τους ομήρους. Ας υποθέσουμε ότι συμπεριλαμβάνετε το achievement Must Be Wind σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, θα θέλετε επίσης να ολοκληρώσετε το μέρος των ομήρων χωρίς οι εχθροί να πυροβολήσουν.

4.Gunless

Το Alone είναι ένα mission στο οποίο είστε μόνοι  έχοντας μόλις προδοθεί  και πρέπει να διασχίσετε το Las Almas χωρίς όπλα. Σε όλη τη σκηνή, μπορείτε να βρείτε ένα μαχαίρι και, τελικά, όπλα με περιορισμένα πυρομαχικά. Ωστόσο για να ξεκλειδώσετε το achievement θα πρέπει να προστατευτείτε χωρίς όπλο παρά μόνο με τα υλικά  που βρίσκετε κάτω για τη δημιουργία αμυντικών και επιθετικών αντικειμένων.

3.No Time To Lose

Το Prison Break είναι ένα νυχτερινό mission που οδηγεί εσάς και την ομάδα σας σε μια επιχείρηση διάσωσης για να πάρετε τον Alejandro πίσω από τον Graves.

Πριν μπείτε στη φυλακή και κατευθυνθείτε προς το σωστό κελί, θα πρέπει να εξουδετερώσετε έναν μεγάλο αριθμό φρουρών γύρω από το κτίριο, ώστε να μπορείτε να μπείτε μέσα χωρίς παράπλευρες απώλειες. Αυτό συμβαίνει όταν ο Ghost περνά κρυφά μέσα από τους φρουρούς και ο Soap παρακολουθεί μέσα από κάμερες CCTV για να κρατά τα πάντα υπό έλεγχο. Μια αρκετά δύσκολη αποστολή η οποία γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν θέλετε να πάρετε το achievement που σας ζητάει να κάνετε το συγκεκριμένο κομμάτι σε 4 λεπτά.

2.Hellride

Το Denied Area είναι ένα coop mission, που είστε εκεί για πληροφορίες  που δεν είναι δύσκολο να βρείτε . Στο δρόμο σας προς αυτές, θα επισκεφτείτε μέρη που ονομάζονται  SAM Sites. Εκεί θα πρέπει να τοποθετήσετε βόμβες και να ξεφύγετε από αυτές τις τοποθεσίες πριν σας προλάβουν τεθωρακισμένα ελικόπτερα και αυτοκίνητα. Μια δύσκολη αποστολή που γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν πάτε για το Hellride που σας ζητάει να πάρετε 3 αστέρια από την αποστολή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την κάνετε σε 16 λεπτά.

1.Cutting Heads Off Snakes

Για να πάρετε το συγκεκριμένο achievement θα πρέπει να τερματίσετε το παιχνίδι σε Veteran και Realism difficulty.H μόνη διαφορά μεταξύ των δύο δυσκολιών είναι πόσο λίγες πληροφορίες σου δίνει το Realism. Δεν μπορείτε πλέον να δείτε πόσα πυρομαχικά έχετε. Οι σύμμαχοι NPC δεν έχουν ετικέτα που να δείχνει ότι είναι στο πλευρό σας. Από πλευράς μάχης, τα δύο επίπεδα δυσκολίας είναι  ίδια. Σε κάθε επίπεδο πρέπει να χρησιμοποιείτε τις stealth ικανότητες σας, οι δολοφονίες σώμα με σώμα και οι περισπασμοί είναι απαραίτητοι και οι extra σφαίρες είναι πιο σπάνιες από ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Team Ninja και το PlayStation κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ του Rise of the Ronin που εξερευνά τα στυλ μάχης του παιχνιδιού. “Στο Rise...

Reviews

Ακολουθώντας μια διαφορετική διαδρομή στο σύμπαν των χαρακτήρων της DC, η Rocksteady φέρνει με το Suicide Squad: Kill The Justice League ως πρωταγωνιστές τους...

Νεα

Ο σκηνοθέτης των Elden Ring και Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, είπε ότι υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα», να αναθέσει τον ρόλο του σκηνοθέτη σε μελλοντικά παιχνίδια...

Νεα

Ο Πρόεδρος της From Software, Hidetaka Miyazaki είπε ότι είναι «πολύ χαρούμενος» που βλέπει τους θαυμαστές να ζητούν ένα remake του Bloodborne. Οι θαυμαστές...