Το Super Mario Run κυκλοφόρησε στο τέλος του προηγούμενου χρόνου για iOS συσκευές, περνώντας στην κορυφή των App charts με τα περισσότερα downloads πρώτης μέρας, ξεπερνώντας ακόμα και το Pokemon GO.
Οι κριτικές ήταν θετικές (εδώ μπορείτε να βρείτε και την δικιά μας) όμως παρότι εγκαταστάθηκε πάνω από 78 εκατομμύρια φορές μόνο το 5% των χρηστών έδωσαν χρήματα για να ξεκλειδώσουν όλο το παιχνίδι.
Οι Android users θα μπορέσουν να καταλάβουν γιατί τόση φασαρία για το Super Mario Run, αφού θα γίνει διαθέσιμο στις συσκευές τους στις 23 Μαρτίου.
Επιπλέον η έκδοση για IOS θα λάβει ένα update αυτή την εβδομάδα ,φτάνοντας στην έκδοση 2.0.0, με την οποία θα προστεθούν νέοι χαρακτήρες.
Εκτός από αυτό, πλέον ολοκληρώνοντας ένα από τα Bowser’s challenges στην free version θα ξεκλειδώνετε το World 1-4. Έτσι θα δίνεται σε αυτούς που δεν είναι ακόμα έτοιμοι για να αγοράσουν όλο το παιχνίδι, ένα πρόσθετο στάδιο για να παίξουν.