Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Streamer έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ παίζοντας παιχνίδια για 572 ώρες

giantwaffle

O Andrew “GiantWaffle” Bodine κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ, παίζοντας  video games για 570 ώρες.

Προφανώς, όπως σε κάθε προσπάθεια παγκόσμιου ρεκόρ αυτές τις μέρες σε σχεδόν οποιοδήποτε πεδίο, οι συμμετέχοντες επιτρέπεται να έχουν μια ορισμένη περίοδο ξεκούρασης, ώστε να μην κινδυνεύσουν. Για πάνω από 30 ημέρες, ο Bodine έκανε ένα livestream 19 ωρών κάθε μέρα, με αποτέλεσμα τις 572 ώρες μετάδοσης.

giantwaffle world record

Τα προηγούμενα ρεκόρ περιλαμβάνουν τις 569 ώρες του JayBigs, τις 566 ώρες του ItsArmand, τις 541 ώρες του Edison Park και τις 506,5 ώρες του Zizaran.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ορισμένα από τα παιχνίδια που ο Bodine έπαιξε κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου αυτού, ήταν το Red Dead Redemption 2, το Luigi’s Mansion 3, το Escape from Tarkov, το Rocket League και το Death Stranding, που χρειάστηκε μόλις πάνω από 30 ώρες για να το τελειώσει.

Διαβάστε επίσης:  Η Apple σκέφτεται συνεργασία με OpenAI ή Anthropic για τη Siri

Για να καταφέρει όμως και να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, πέρασε μήνες προετοιμασίας, ώστε να προσαρμόσει τον κιρκαδικό ρυθμό του για να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πολύτιμες λίγες ώρες ύπνου που χρειάζονταν μεταξύ των streams.

Το stream 19 ωρών την ημέρα δεν είναι κάτι υγιεινό“, είπε ο Bodine τον περασμένο μήνα σε συνέντευξη του στο Kotaku. “Είναι πολύ προφανές και το γνωρίζω καλά. Αλλά αν το δούμε αλλιώς, πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να σπάσουν τα ρεκόρ φτάνουν στα όρια με τρόπους που δεν θεωρούνται υγιεινοί. Δεν είναι εύκολο. Ποτέ δεν έπρεπε να είναι εύκολο.

Advertisement. Scroll to continue reading.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ