Σύμφωνα με τα στοιχεία του NPD Group ο Νοέμβριος ήταν ένας καλό μήνας για όλες τις κονσόλες. Το PS4 είχε την πρωτιά όσο αφορά τον αριθμό των κονσολών που πουλήθηκαν, ενώ το Xbox One ήταν το hardware για το οποίο δαπανήθηκαν τα περισσότερα χρήματα συνολικά. Το τελευταίο οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην υψηλή τιμή του Xbox One X.
To Switch μπορεί να μην κατέκτησε κάποια πρωτιά, όμως η απόδοση του ήταν για έναν ακόμη μήνα ιδιαίτερα θετική.
Όσο αφορά τις πωλήσεις των παιχνιδιών, το Call of Duty: WWII βρέθηκε στην πρώτη θέση, ακολουθούμενο από τα Star Wars Battlefront II και Assassin’s Creed Origins.
To Top-10 των πωλήσεων:
- Call of Duty: WW2
- Star Wars: Battlefront 2 2017
- Assassin’s Creed: Origins
- NBA 2K18
- Madden NFL 18
- Super Mario Odyssey
- FIFA 18
- Need for Speed: Payback
- Destiny 2
- Pokemon: Ultra Sun
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
