Connect with us

Τι ψάχνεις;

Reviews

Overwatch 2 Review

Overwatch 2 Review

Το Overwatch 2 είναι η επανεμφάνιση και η επανακυκλοφορία ενός από τα κορυφαία multiplayer παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς, παρέχοντας μάχες 5v5, battle pass, και πολύ νέο περιεχόμενο. Το αποτέλεσμα είναι μια γεμάτη δράση και απολαυστική εξέλιξη του αγαπημένου πρωτότυπου παιχνιδιού, που παρόλα αυτά είναι πολύ κοντά σε αυτό που προσέφερε εκείνο.

overwatch 2

Με ένα tank λιγότερο περισσότερη δράση

Μια από τις πιο καθιερωμένες τακτικές του πρώτου Overwatch ακόμα και στο competitive play ήταν οι διπλές ασπίδες. Οι παίχτες που επέλεγαν τον ρόλο των tank έπαιρναν ήρωες οι οποίοι προσέφεραν την κάλυψη ασπίδας, με αποτέλεσμα οι μάχες να επικεντρώνονταν περισσότερο στο ποια ομάδα θα ρίξει πρώτη τις ασπίδες της άλλης. Πλέον, με την αφαίρεση ενός τανκ από κάθε ομάδα αυτό πλέον δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς ήρωες με ασπίδες υπάρχουν ακόμα, αλλά δεν έχουν την κάλυψη για να την κάνουν recharge όταν εκείνη πέσει, επομένως είναι ανάγκη να τις χρησιμοποιούν προσεκτικά.

Το παιχνίδι έχει πλέον έναν ξέφρενο ρυθμό, όπου η ομαδική προσπάθεια είναι ξανά στο επίκεντρο. Το Overwatch 2 απαιτεί από τις ομάδες που θέλουν να κερδίσουν σωστό συντονισμό, καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας και τακτική.

overwatch 2

Battle pass και περιεχόμενο

Όταν μπείτε για πρώτη φορά στο Overwatch 2, μπορείτε να περιμένετε έναν τόνο νέου περιεχομένου αμέσως: τρεις ήρωες, έξι χάρτες, μια νέα λειτουργία παιχνιδιού και περισσότερα από 30 skins. Οι νέοι ήρωες και οι χάρτες είναι προσθήκες στο περιεχόμενο του πρώτου περιεχόμενου. Η Junker Queen και η Sojourn είναι τρομερές στη μάχη, αλλά η Kiriko, με τις θεραπευτικές της ικανότητες και τις θανατηφόρες επιθέσεις της, είναι ένας από τους αγαπημένους ήρωες υποστήριξης για πολλούς παλιούς και νέους παίχτες.

Για να αποκτήσετε όμως αυτό το νέο περιεχόμενο, θα πρέπει είτε να αφιερώσετε πολλές – και στην πραγματικότητα υπερβολικά πολλές ώρες – στο παιχνίδι, είτε να το αγοράσετε με πραγματικά χρήματα. Η Blizzard ξεφεύγοντας από το σύστημα loot boxes του πρώτου παιχνιδιού καθιέρωσε τα Challenges και το Battle Pass στη Premium και δωρεάν μορφή του, όμως σε αυτή την πρώτη φάση του παιχνιδιού, το να αποκτήσεις έστω και ένα σκιν από αυτά που θες, θα σου πάρει εβδομάδες από grinding. Ευτυχώς το ξεκλείδωμα νέων χαρακτήρων είναι πιο εύκολη υπόθεση ( αν και όχι τόσο) ενώ οι παίχτες που είχαν το Overwatch 1 έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν όλα τα skins τους από το παιχνίδι στο Overwatch 2, ενώ έχουν ξεκλείδωτους και όλους τους χαρακτήρες του πρώτου παιχνιδιού.

Όσοι όμως μπαίνετε στον κόσμο του Overwatch τώρα για πρώτη φορά, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε τα Challenges για να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες, που πάντως σε πρώτη φάση είναι να παίξετε ένα X αριθμό αγώνων.

overwatch 2

Νέα όψη 

6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Overwatch, το Overwatch 2 δεν χρειάστηκε ιδιαίτερες αλλαγές στα γραφικά του. Σίγουρα αυτά έχουν αναβαθμιστεί και “καλογυαλιστεί” με επιπλέον χρώματα, όμως το παιχνίδι παραμένει εντυπωσιακό στο μάτι. Οι χαοτικές μάχες του προσφέρουν μια ποικιλία οπτικών και η ηχητικών εφέ, που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Αξίζει να το κατεβάσω;

Όταν μιλάμε για ένα από τα καλύτερα FPS – team based παιχνίδια της προηγούμενης γενιάς που επιστρέφει ανανεωμένο και μάλιστα ως free to play, η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική σε καμία περίπτωση. Το Overwatch 2 αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία, να δοκιμάσετε όσα έχει να προσφέρει στις γεμάτες δράση μάχες του και μέσα από την μεγάλη ποικιλία ηρώων του σίγουρα θα βρείτε εκείνον που θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα και να κερδίσετε!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Nintendo φέρεται να επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Gamescom 2024. Σε δήλωση που εξέδωσε στο γερμανικό μέσο Games Wirtschaft, εκπρόσωπος της εταιρείας...

Νεα

Ένας modder μετέτρεψε την κονσόλα PS1 σε φορητή συσκευή που λειτουργεί. Ο modder YveltalGriffin από τη Φλόριντα μοιράστηκε τη δημιουργία του στο BitBuilt, ένα...

Νεα

Η Microsoft λέει ότι αρχίζει να δοκιμάζει διαφημίσεις μέσα στο μενού Έναρξη στα Windows 11. Η εταιρεία του λογισμικού θα χρησιμοποιήσει την ενότητα Recommended...

Νεα

Το TikTok άρχισε να διαθέτει τον αντίπαλο του Instagram, το TikTok Notes, σε επιλεγμένους χρήστες Android και iOS “για λήψη και περιορισμένες δοκιμές στην...