Τις τελευταίες τρεις ημέρες, στο PUBG δοκιμάζεται ένα νέο χαρακτηριστικό για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο οι παίχτες να κάνουν camping στο μέσο της safe zone χωρίς να συμμετέχουν σε μάχες.
“Προσγείωση, looting και camping στον κύκλο για το υπόλοιπο του αγώνα, όχι πια“, δήλωσε η ομάδα του παιχνιδιού σε πρόσφατη ανάρτηστη στο blog. “Οι ‘καταληψίες’ κύκλου που αισθάνονταν ασφαλείς να μην ασχοληθούν με τους εχθρούς θα αναγκαστούν τώρα να συνεχίσουν να κινούνται καθώς μια δεύτερη μπλε ζώνη προστίθεται στον υπάρχοντα κύκλο. Η νέα ‘εσωτερική μπλε ζώνη’ θα είναι ταυτόχρονα καταστροφική όσο και δείκτης το που θα είναι ο επόμενος κύκλος “.
Η προσθήκη που ονομάζεται Bluehole mode, είναι δεύτερη μπλε ζώνη που εμφανίζεται στο ασφαλές κομμάτι του χάρτη. Αυτός ο εσωτερικός μπλε κύκλος έχει το ίδιο μέγεθος και μεταφέρεται με την ασφαλή ζώνη που προχωράει και θα κάνει damage στους παίκτες που κάνουν camping στην εσωτερική μπλε ζώνη με τον ίδιο ρυθμό με αυτόν της επόμενης φάσης της Μπλε Ζώνης.
“Οι παίκτες δεν ήξεραν πού θα βρισκόταν ο επόμενος κύκλος, οπότε όσοι είχαν την τύχη να είναι στον επόμενο κύκλο είχαν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν“, πρόσθεσε το blog post. “Καθώς η τοποθεσία του επόμενου κύκλου ήταν άγνωστη, οι παίκτες συχνά βρίσκονταν αντιμέτωποι με τη Μπλε Ζώνη περισσότερο από τους εχθρούς τους και έπρεπε να την πολεμήσουν σε ολόκληρο τον αγώνα“.
Προς το παρόν, οι δοκιμές περιορίστηκαν στα PUBG Labs και παραμένει να δούμε αν η ομάδα θα προσθέσει αυτή τη δυνατότητα και στους κανονικούς servers και πότε.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
