Ο επικεφαλής του τμήματος του Xbox, Phil Spencer χρησιμοποιεί ήδη τον διάδοχο του Xbox One ως την κύρια κονσόλα του. Ο Spencer έκανε ένα tweet που ενημέρωνε ότι αυτή την εβδομάδα θα απολάμβανε τη σουίτα των διαθέσιμων παιχνιδιών του Project Scarlett στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας μάλιστα το Elite Series 2 Controller:
And it’s started….this week I brought my Project Scarlett console home and it’s become my primary console, playing my games, connecting to the community and yes, using my Elite Series 2 controller, having a blast. Great work by the team, 2020 is going to be an incredible year.
— Phil Spencer (@XboxP3) December 4, 2019
Το Project Scarlett πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, περίπου σε ένα χρόνο από σήμερα. Δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ο Spencer αναφέρεται σε ημιτελές developer kit ή στην τελική έκδοση που θα δούμε στα καταστήματα στα τέλη του 2020. Επίσης, δεν είναι σαφές ποια παιχνίδια παίζει ο Spencer, αλλά γνωρίζουμε ότι η νέα κονσόλα Xbox θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το,Halo Infinite.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
