Connect with us

Τι ψάχνεις;

Previews

Need for Speed Preview

Όταν μια  θρυλική σειρά στην ιστορία των video games,όπως είναι το Need for Speed, τα τελευταία χρόνια κυμαίνεται σε μέτρια  μονοπάτια, χρειάζεται μια επιστροφή στην συνταγή που την έκανε τόσο επιτυχημένη.

Έτσι οι άνθρωποι της EA αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στο μακρινό 2004 και να χρησιμοποιήσουν σαν βάση το Underground 2,που για πολλούς είναι και το καλύτερο της σειράς.

Η  EA μας έδωσε την δυνατότητα μέσω της BETA version να δοκιμάσουμε το νέο δημιούργημα της.

Γυρνώντας το κλειδί
Μόλις τελειώσουν οι εναρκτήριοι τίτλοι, η Frostbite μηχανή γραφικών μας βάζει για τα καλά στο story mode του παιχνιδιού. Είναι εντυπωσιακό, ότι η κινηματογραφική απεικόνιση της ιστορίας, αγγίζει τα όρια μιας high budget ταινίας.
Στην αρχή έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα από 3 αμάξια τριών διαφορετικών σχολών οδήγησης: Honda Civic Type R ,Ford  Mustang και Subaru BRZ. Την διαφορετικότητα του κάθε αυτοκινήτου ο χρήστης την νιώθει πραγματικά στο χειριστήριο του.
Οι επιλογές μας για αγώνες είναι: Sprint Race  Drift Race και Circuit Race. Όλα πάντως ακολουθούν την γνωστή πεπατημένη: Όσο πιο ψηλά τελειώσετε  στην τελική κατάταξη,τόσο πιο πολλά λεφτά κερδίζετε
Και πάμε τώρα στο ”ζουμί” της υπόθεσης: Το customization των αυτοκινήτων. Η EA έχει δώσει εδώ το μεγαλύτερο βάρος στο παιχνίδι.Κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό τμήμα του κάθε αυτοκινήτου,μπορεί να τροποποιηθεί αρκεί να έχετε λεφτά και Reputation. Το Reputation κερδίζεται ανάλογα με τον τρόπο που οδηγείτε,εφόσον βέβαια αυτός είναι επικίνδυνος.

Η αστυνομία πιστή στο καθήκον της,κάνει και φέτος αισθητή την παρουσία της.Σκοπός της είναι να σας εμποδίσει -όσο μπορεί- να φτάσετε στον τερματισμό. Όταν καταφέρνει να σας ακινητοποιήσει,τότε πληρώνετε πρόστιμο ανάλογα με το πόσο ψηλά είναι το Reputation σας.

Η Μηχανή μόνιμα αναμμένη

Η EA έχει δηλώσει ότι το NFS θα παίζει με την προϋπόθεση ότι θα είστε συνέχεια online. Πραγματικά αυτό το καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή, όταν πατώντας pause το παιχνίδι συνέχιζε να τρέχει κανονικά. Όταν επανήλθε στην κανονική ροή,ο αγώνας είχε τελειώσει.Καλά καταλάβατε: δεν μπορείτε να σταματήσετε μέσα στον αγώνα για κανένα λόγο.Θα πρέπει να πάτε στο γκαράζ σας για να πάρετε μια ανάσα. Βέβαια αυτό υπάρχει πάντα πιθανότητα να αλλάξει στην τελική έκδοση.Εικόνα και ήχος σε υψηλές ταχύτητες 

Στα γραφικά με την βοήθεια της Frostbite έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και ιδιαίτερα στα μοντέλα των αυτοκινήτων, που δεν ξεχωρίζουν από την πραγματικότητα. Οι τοποθεσίες είναι πάνω στην σωστή φιλοσοφία σχεδιασμένες και η νυχτερινή τους κυρίως απεικόνιση συμβάλει στην απογείωση της street racing εμπειρίας.
Ο ήχος είναι αψεγάδιαστος.Κάθε μετατροπή που κάνετε στο αυτοκίνητο την καταλαβαίνετε κυρίως από τον ήχο και την διαφορετικότητα του.Το soundtrack συνολικά του παιχνιδιού είναι άρτια καταρτισμένο.
Εν κατακλείδι 

Λαμβάνοντας υπόψιν την beta version του παιχνιδιού,το πρώτο δείγμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.Οι νοσταλγοί του Underground 2 είnαι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν με αυτή την…στροφή στο παρελθόν,που θα δώσει στην σειρά το απαιτούμενο ”γκάζι” για το μέλλον.Φυσικά πιο ασφαλή συμπεράσματα, θα μπορούμε να βγάλουμε στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Team Ninja και το PlayStation κυκλοφόρησαν ένα νέο τρέιλερ του Rise of the Ronin που εξερευνά τα στυλ μάχης του παιχνιδιού. “Στο Rise...

Reviews

Ακολουθώντας μια διαφορετική διαδρομή στο σύμπαν των χαρακτήρων της DC, η Rocksteady φέρνει με το Suicide Squad: Kill The Justice League ως πρωταγωνιστές τους...

Νεα

Ο σκηνοθέτης των Elden Ring και Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, είπε ότι υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα», να αναθέσει τον ρόλο του σκηνοθέτη σε μελλοντικά παιχνίδια...

Νεα

Ο Πρόεδρος της From Software, Hidetaka Miyazaki είπε ότι είναι «πολύ χαρούμενος» που βλέπει τους θαυμαστές να ζητούν ένα remake του Bloodborne. Οι θαυμαστές...