Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

MotoGP 14 Review

Rossi,Pedrosa,Lorenzo,Marquez είναι οι ήρωες του MotoGP και όλοι οι fans του δίτροχου

μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ήθελαν να μπουν στην θέση τους. Αυτή την ικανότητα τους δίνει η Milestone με το MotoGP 14.
Ιταλική Συνταγή

H Milestone δεν συγκαταλέγεται στους “γίγαντες” της gaming βιομηχανίας, όμως πρόκειται για την εταιρία με την μεγαλύτερη εμπειρία όσο αναφορά τους αγώνες ταχύτητας με μηχανές.
Αυτό κάνει και φέτος με το επίσημο παιχνίδι του MotoGP. Η φετινή έκδοση είναι η πλέον αναβαθμισμένη και “πλούσια” σε χαρακτηριστικά από όσες έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, δείχνοντας την αγάπη της εταιρίας προς τον τίτλο.
Τα game modes είναι λίγο-πολύ αυτά που περιμέναμε:  single race, career, championship, time attack και τις δύο προσθήκες: Real Events 2013 που μας φέρνει αντιμέτωπους με πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις του προηγούμενου πρωταθλήματος και το Challenge the Champions που περιλαμβάνει 17 προκλήσεις.
Όσο αναφορά το multiplayer έχουμε διαθέσιμο το splitscreen για local play και τους online αγώνες.

Oι πτώσεις είναι και αυτές μέσα στο παιχνίδι
Εκεί όπου η Milestone έχει κάνει πολύ καλή δουλειά είναι στην αίσθηση της οδήγησης. Αν δεν ενεργοποιήσετε τα riding aids και οδηγήσετε τελείως φυσικά, θα διαπιστώσετε από πρώτο χέρι την δυσκολία του MotoGP. Το να πάρετε μια στροφή για παράδειγμα δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού απαιτείται να πατήσετε μια ακολουθία κουμπιών αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτός δρόμου,ή να εκτοξευτείτε από την μηχανή σας! 
Τo animation του οδηγού που πέφτει από την μηχανή του είναι εντυπωσιακό, αν και επειδή μέχρι να συνηθίσετε το παιχνίδι θα το δείτε ξανά και ξανά θα καταντήσει εκνευριστικό!
Αν πάντως θέλετε την βοήθεια των riding aids, το ενδεχόμενο λάθους μπορεί να μειώνεται αλλά δεν εξαλείφεται εντελώς και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για το πως οδηγείτε,ώστε να επιτύχετε τον σκοπό σας-τη νίκη δηλαδή.

Kαλή δουλειά πάντως έχει γίνει και στην A.I. αφού οι υπόλοιποι οδηγοί φαίνονται να κινούνται φυσικά, να έχουν την δική τους στρατηγική, να κάνουν ακόμη και λάθη, χωρίς να είναι τα αυτόματα bots που έχουμε συνηθίσει σε τέτοια παιχνίδια.

Γραφικά-ήχος

Το μικρό μπάτζετ για την δημιουργία του τίτλου δεν έδωσε την δυνατότητα στο MotoGP 14 να μας “μαγέψει” με τα γραφικά και τον ηχητικό τομέα του.
Αν και η Milestone έδειξε να προσπαθεί να φέρει το καλύτερο -τηρουμένων των αναλογιών- οπτικό αποτέλεσμα και τα γραφικά είναι αξιοπρεπή ο ηχητικός τομέας απογοητεύει. Ελάχιστα soundtracks σας συντροφεύουν στα menus του παιχνιδιού ενώ και οι ήχοι από τους κινητήρες βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο.
Τελικά αξίζει;

Πρόκειται για έναν τίτλο ο οποίος απευθύνεται αποκλειστικά σε φανατικούς του MotoGP. Αν και φαίνεται η προσπάθεια της Milestone να μας προσφέρει κάτι πολύ καλό εντούτοις δεν ξεφεύγει από την μετριότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Rare κυκλοφόρησε την κλειστή beta του Sea of Thieves στο PlayStation 5. Η beta θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου και είναι διαθέσιμη...

Νεα

Η Warhorse Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του Kingdom Come: Deliverance,  θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Σε μια ανάρτηση στο X, ο...

Νεα

Ο διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε για τις πιθανότητες μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο The Elder Scrolls μετά...

Νεα

Μια αναφορά υποστηρίζει ότι το franchise Dead Space βρίσκεται σε αναμονή, αφού οι πωλήσεις του πιο πρόσφατου παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της EA....