Το 2018, βρέθηκε ένα exploit Nintendo Switch που θα επέτρεπε στους χρήστες να τρέχουν εξωτερικό κώδικα. Αυτό φυσικά οδήγησε σε πειρατεία, όμως ταυτόχρονα επέτρεψε στους modders και τους coders να πειραματιστούν με την κονσόλα, φτάνοντας στο σημείο να τρέξουν το λειτουργικό σύστημα Android στην κονσόλα.
Όπως δείχνει το βίντεο από τους xdadevelopers, τρέχοντας το Android από μια κάρτα SD- δεν το εγκαθιστάτε στο ίδιο το σύστημα – μπορείτε να μετατρέψετε το Switch από μια κονσόλα παιχνιδιών της Nintendo σε μια συσκευή πολυμέσων και διαδικτύου που θα παίζει επίσης πολλά παλιά παιχνίδια μέσω emulation.
Τα Joy-Cons λειτουργούν κανονικά, όπως και εφαρμογές σαν το Netflix τόσο σε handheld όσο και σε docked μορφή:
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
