Connect with us

Τι ψάχνεις;

Uncategorized

Lego The Hobbit Review

Η σειρά παιχνιδιών Lego συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του προσφέροντας μας ένα νέο video game με θέμα την ταινία The Hobbit.

Toυβλάκια στη…Μέση Γη


Σε αντίθεση με το Τhe Lego Movie Videogame εδώ ο κόσμος δεν είναι αποκλειστικά φτιαγμένος από Lego. Οι χαρακτήρες βέβαια κρατάνε τον Lego χαρακτήρα τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το περιβάλλον γύρω σας κινείται στο ίδιο μοτίβο.

Προφανώς μπορείτε να διαλύσετε με ένα πάτημα ενός κουμπιού οτιδήποτε βρίσκεται γύρω σας μαζεύοντας -τα γνωστά- coins. Αν έχετε παίξει κάποιο άλλο παιχνίδι της σειράς θα καταλάβετε ότι αρκετοί μηχανισμοί παραμένουν σταθερά ίδιοι αν και στο Lego The Hobbit έχουμε καινούργιες προσθήκες όπως το item creation system και το mini game από το The Lego Movie Videogame που ψάχνετε να βρείτε το “χαμένο κομμάτι”.

Το παιχνίδι βασίζεται στο σενάριο της ταινίας αλλά δεν μένει πιστό σε αυτό. Για να κατανοήσετε την εξέλιξη των γεγονότων θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε δει την ταινία, διαφορετικά θα βρεθείτε πολλές φορές μπερδεμένοι.  Η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού είναι περίπου έξι ώρες ενώ σεναριακά η ιστορία τελειώνει εκεί όπου τελειώνει και η δεύτερη ταινία.

Ευτυχώς πάντως οι έξι ώρες πολλαπλασιάζονται αφού ο open world χάρτης σας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσετε όλες τις περιοχής της Μέσης Γης. Αυτό δεν θα χρειαστεί να το κάνετε άσκοπα αφού με την ολοκλήρωση κάθε αποστολής ξεκλειδώνονται διάφορα sub-quests. Η μεταφορά από τη μια περιοχή στην άλλη γίνεται πολύ εύκολα αφού έχετε στην υπηρεσία σας έναν γιγάντιο αετό για να σας μεταφέρει!

Γραφικά-ήχος

To Lego The Hobbit σέβεται τον εαυτό του όσο αναφορά τα γραφικά και το ηχητικό κομμάτι του μεταφέροντας την ατμόσφαιρα της ταινίας.

 Τα γραφικά βρίσκονται στο γνωστό υψηλό σημείο ποιότητας της σειράς Lego με μόνο μειονέκτημα τον φωτισμό σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού και κάποιες δυσλειτουργίες της κάμερας, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δυσκολεύεστε να εντοπίσετε τον χαρακτήρα σας και να περιφέρεστε άσκοπα.

Αξίζει η αγορά του;

Αν είστε φαν της σειράς Lego δεν θα εκπλαγείτε από το παιχνίδι αν και η ύπαρξη νέων μηχανισμών θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το παιχνίδι έχει τις αδυναμίες του αλλά ουσιαστικά κρατά τον χαρακτήρα της σειράς αλλά και της ταινίας.

Τα σεμιναριακά κενά δεν θα αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα αφού το σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσετε μόνοι σας, ή με την παρέα σας σε local co op όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι Lego!

To Lego The Hobbit κυκλοφορεί για 3DS, PS Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC, Mac και Wii U.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Rare κυκλοφόρησε την κλειστή beta του Sea of Thieves στο PlayStation 5. Η beta θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου και είναι διαθέσιμη...

Νεα

Η Warhorse Studios, η εταιρεία ανάπτυξης του Kingdom Come: Deliverance,  θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Σε μια ανάρτηση στο X, ο...

Νεα

Ο διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda Game Studios, Todd Howard, μίλησε για τις πιθανότητες μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο The Elder Scrolls μετά...

Νεα

Μια αναφορά υποστηρίζει ότι το franchise Dead Space βρίσκεται σε αναμονή, αφού οι πωλήσεις του πιο πρόσφατου παιχνιδιού δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της EA....