Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Διαφήμιση
Gaming

Η επίσημη συνεργασία του Fortnite με το Overwatch φέρνει Tracer, Genji και Mercy στις 14 Μαΐου

Η επίσημη συνεργασία του Fortnite με το Overwatch φέρνει Tracer, Genji και Mercy στις 14 Μαΐου

Η Epic Games επιβεβαίωσε την πολυαναμενόμενη συνεργασία του Overwatch με το Fortnite, η οποία θα αποτελέσει μέρος του Chapter 7 Season 2.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω του Twitter στις 12 Μαΐου 2026, δίνοντας τέλος σε φήμες μηνών και ορίζοντας την ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας για τις 14 Μαΐου.

Το crossover θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο Act III: Answer the Call. Η Epic Games χρησιμοποίησε το σύνθημα «Το ACT III χρειάζεται Ήρωες. Απαντήστε στο Κάλεσμα. 5.14» για να προαναγγείλει το νέο περιεχόμενο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει το κοινό και των δύο δημοφιλών τίτλων.

Διαφήμιση

 

Νέα skins και περιεχόμενο

Οι χαρακτήρες που επιβεβαιώθηκαν επίσημα για το Fortnite είναι οι D.Va, Genji, Tracer και Mercy.

Εκτός από τα βασικά skins, πληροφορίες από διαρροές υποδεικνύουν την προσθήκη car skins εμπνευσμένων από τους ήρωες του Overwatch, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τόσο στο Fortnite όσο και στο Rocket League. Παράλληλα, υπάρχουν ενδείξεις για την κυκλοφορία LEGO Styles για τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.

 

Σύμφωνα με τη συνήθη τακτική της εταιρείας, ορισμένοι χαρακτήρες ενδέχεται να περιλαμβάνονται στο Battle Pass, ενώ οι υπόλοιποι θα διατεθούν μέσω του καταστήματος του παιχνιδιού.

 

Αλλαγές στον χάρτη και τοποθεσίες

Η συνεργασία περιλαμβάνει και αισθητικές παρεμβάσεις στο νησί του Fortnite, με νέα POIs που βασίζονται σε εμβληματικούς χάρτες του Overwatch.

Σε πρόσφατο gameplay trailer παρατηρήθηκε ένας παραδοσιακός ιαπωνικός ναός που προσομοιάζει στη Hanamura, την έδρα του Genji. Επιπλέον, εντοπίστηκε μια τοποθεσία με ψηλά κτίρια που θυμίζει το Watchpoint: Gibraltar, μία από τις βάσεις των ηρώων του Overwatch.

Διαφήμιση

Σχετικά άρθρα