Connect with us

Τι ψάχνεις;

Reviews

Gotham Knights Review

Τώρα που ο Batman δεν υπάρχει, ποιος θα είναι αυτός που θα σώσει την πόλη; Αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει το Gotham Knights, φέρνοντας στο προσκήνιο κυρίως δευτερεύοντες ήρωες όπως οι Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood.

Gotham Knights Review

Ένα σκοτεινό Gotham και μια δεμένη παρέα

Το Gotham Knights δεν είναι μέρος της διάσημης σειράς Arkham, αλλά υπάρχουν αρκετές ομοιότητες που συνδέουν το παιχνίδι με αυτή. Οι παίκτες πηγαίνουν τον επιλεγμένο ήρωά τους σε νυχτερινές περιπολίες σε ένα μεγάλο αλλά όχι ιδιαίτερα ζωντανό Gotham, σταματώντας τα εγκλήματα, βοηθώντας συμμάχους και αναζητώντας στοιχεία. Η ελευθερία εξερεύνησης σε ένα τεράστιο αστικό τοπίο είναι ελκυστική, αλλά ο χώρος είναι άδειος και δεν διαθέτει τοποθεσίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στις περιπολίες σας, από τη συγκέντρωση χαμένων Batarangs έως την ολοκλήρωση αγώνων στο Batcycle σας.

Αρκετές ακόμη καθιερωμένες τοποθεσίες αποστολής είναι διάσπαρτες σε όλο το παιχνίδι, όπου η αφήγηση και οι προκαθορισμένες συναντήσεις είναι πιο συνηθισμένες. Σε αυτές θα δείτε από τη Harley Quinn και τον Penguin μέχρι ομάδες όπως τους Court of Owls.

Είναι ενδιαφέρον να παρακολουθείς ένα καστ χαρακτήρων που ήταν αρχικά δευτερεύοντες να μαζεύονται όλοι μαζί για να παίξουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η συντροφικότητα και η φιλία είναι στο επίκεντρο, απλά αφήνεται η αίσθηση ότι “κάτι λείπει”, ο βασικός πρωταγωνιστής, που θα έκανε ολόκληρο το σκηνικό να λειτουργεί.

Gotham Knights Review

Μάχες και συνεργασίες

Η μάχη και το stealth λειτουργούν καλά μηχανικά, όπως ακριβώς και στα παιχνίδια της σειράς Arkham. Παρόλα αυτά, μην περιμένετε το εύρος των εργαλείων του Batman. Θα βρεθείτε πολλές φορές με την απορία του πώς μπορείτε να αλλάξετε την τακτική σας, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο καθώς σε αυτό τον τομέα το παιχνίδι στερείται ποικιλίας.

Ένα σύστημα επιβράβευσης προόδου προσφέρει πολλούς τρόπους για να τροποποιήσετε τους χαρακτήρες σας, με σημαντικότερη, την πληθώρα των κοστουμιών για καθένα από αυτούς. Κάθε χαρακτήρας έχει επίσης ένα μοναδικό skill tree, ώστε να προσαρμόσετε κάθε ήρωα με βάση τις ανάγκες σας.

Η Warner Bros. Montreal σίγουρα αξίζει επαίνους για την προσέγγισή της στο συνεργατικό παιχνίδι δύο ατόμων. Οι παίκτες μπορούν να δουλέψουν παράλληλα σε μια μάχη ή να απομακρυνθούν σε όλη την πόλη ο ένας από τον άλλο – χωρίς προβλήματα. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί τόσο ομαλά που προσφέρει μοναδικά την επιπλέον απόλαυση να νικήσετε μερικούς κακούς με έναν φίλο.

Gotham Knights Review

Αξίζει να το αγοράσω;

Το Gotham Knights δεν είναι επαναστατικό, αλλά είναι σίγουρα μια φρέσκια προσθήκη σε μια δημοφιλή σειρά όπως το Arkham, παρότι προσπαθεί να μην δηλώνει την σύνδεση του φανερά.

Παρόλα αυτά, είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στην ουσία του, και μπορεί να προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία στους fans του συγκεκριμένου σύμπαντος.

 

Recommended

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Microsoft λέει ότι αρχίζει να δοκιμάζει διαφημίσεις μέσα στο μενού Έναρξη στα Windows 11. Η εταιρεία του λογισμικού θα χρησιμοποιήσει την ενότητα Recommended...

Νεα

Η Nintendo φέρεται να επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Gamescom 2024. Σε δήλωση που εξέδωσε στο γερμανικό μέσο Games Wirtschaft, εκπρόσωπος της εταιρείας...

Νεα

Ένας modder μετέτρεψε την κονσόλα PS1 σε φορητή συσκευή που λειτουργεί. Ο modder YveltalGriffin από τη Φλόριντα μοιράστηκε τη δημιουργία του στο BitBuilt, ένα...

Νεα

Το TikTok άρχισε να διαθέτει τον αντίπαλο του Instagram, το TikTok Notes, σε επιλεγμένους χρήστες Android και iOS “για λήψη και περιορισμένες δοκιμές στην...