Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Χρήστης ξόδεψε 150 χιλιάδες δολάρια σε ένα mobile Transformers game

Transformers- Earth Wars

Ένα μεγάλο μέρος του συνεδρίου Game Connect Asia-Pacific, είναι οι ανταλλαγές απόψεων και γνώσεων ανάμεσα στους προγραμματιστές. Ορισμένες από αυτές τις γνώσεις έρχονται με τη μορφή στρατηγικών δημιουργίας εσόδων, επειδή οι περισσότεροι προγραμματιστές της Αυστραλίας είναι μικρά στούντιο που εργάζονται σε κινητές πλατφόρμες ή τίτλους που είναι free to play, και στο τέλος της ημέρας όλοι πρέπει να βγάλουν και ένα μισθό.

Έτσι, υπάρχουν συχνά αρκετές συνομιλίες για την δημιουργία εσόδων, ποιες στρατηγικές λειτουργούν για ποια παιχνίδια. Ο Henry Fong, διευθύνων σύμβουλος της Yodo1 μίλησε για το πώς πρέπει ένας developer να παίξει free to play games για να εξετάσει τη διαδικασία δημιουργίας εσόδων από το στάδιο του σχεδιασμού, αντί να το ξεκινήσει σε μεταγενέστερο στάδιο ανάπτυξης ενός παιχνιδιού..

Αλλά ένα βασικό μέρος της διαδικασίας είναι η κατανόηση του κοινού ενός παιχνιδιού – και το τι είναι πιθανό να πληρώσει. Στην περίπτωση του Rodeo Stampede, ενός endless runner με πάνω από 100 εκατομμύρια downloads, ο Fong είπε στο κοινό ότι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές (ή «φάλαινες», όπως αναφέρθηκαν στη συζήτηση) θα μπορούσαν να ξοδέψουν μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Όμως στην περίπτωση των Transformers: Earth Wars, ένα άλλο παιχνίδι που εκδόθηκε από τη Yodo1, ένας παίχτης ξόδεψε 150 χιλιάδες δολάρια!

Advertisement. Scroll to continue reading.

Μιλάμε πραγματικά για ένα απίστευτα μεγάλο ποσό για ένα όχι και τόσο δημοφιλές παιχνίδι, που αποδεικνύει το πόσο έχουν ξεφύγει τα πράγματα με τις in-game αγορές και τα microtransactions.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ