Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Η Nintendo λέει ότι θέλει να αποφύγει το scalping του Switch 2 παράγοντας αρκετά για να καλύψει τη ζήτηση

nintendo switch

Η Nintendo λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει το scalping του διαδόχου του Switch είναι να κατασκευάσει αρκετά από αυτά.

Σε ερωτήσεις και απαντήσεις κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων, τα στελέχη της εταιρείας ρωτήθηκαν τι μέτρα λαμβάνουν για να σταματήσουν τη μεταπώληση της επόμενης κονσόλας της, δεδομένου ότι τουλάχιστον στη φετινή συνέλευση είπαν ότι σχεδιάζουν να το κάνουν.

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, απάντησε ότι το κύριο σχέδιο της εταιρείας για την καταπολέμηση του scalping είναι να διασφαλίσει ότι οι παίκτες δεν θα χρειάζεται να απευθύνονται σε μεταπωλητές, επειδή μπορούν απλά να αγοράσουν μια κονσόλα στη λιανική.

Διαβάστε επίσης:  Η Game Freak μόλις κυκλοφόρησε ένα RPG τίτλο που δεν είναι Pokemon

Ο Furukawa δήλωσε ότι, ως μέτρο αντιμετώπισης της μεταπώλησης, η Nintendo πιστεύει ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παράγει επαρκείς αριθμούς για να καλύψει τη ζήτηση των πελατών.

Επιπλέον, ο πρόεδρος δήλωσε ότι η Nintendo εξετάζει επίσης αν μπορεί να λάβει κάποια άλλα μέτρα, “λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες σε κάθε περιοχή”.

Ο Furukawa σημείωσε επίσης ότι η έλλειψη chips που επηρέασε την ικανότητα πολλών εταιρειών να παράγουν νέο υλικό τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί πλέον ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Ο George R.R. Martin μπορεί να υπονόησε μια πιθανή κινηματογραφική ή τηλεοπτική μεταφορά του Elden Ring. Ο συγγραφέας του Game of Thrones, ο οποίος...

Νεα

Η χαρά είναι σίγουρη στην Pixar, καθώς το Inside Out 2 ( “Τα μυαλά που κουβαλάς 2” στα ελληνικά) επιτυγχάνει ένα σημαντικό εισπρακτικό ορόσημο....

Νεα

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Sega, η ομάδα που εργάζεται πάνω στο νέο παιχνίδι Crazy Taxi μίλησε για την αλλαγή από μια...

Reviews

Τα DLCs της From Software είναι πασίγνωστα για το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά πιο δύσκολα από το βασικό παιχνίδι. Απ ό,τι προφανώς θα έχετε...