Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Η EA λέει ότι η μεγαλύτερη ομάδα του Battlefield χτίζει «άλλη μια τρομερή ζωντανή υπηρεσία»

battlefield 2042

Ο διευθύνων σύμβουλος της Electronic Arts, Andrew Wilson, δήλωσε ότι οι μελλοντικές εμπειρίες Battlefield αναπτύσσονται από τη μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του franchise.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι το στούντιο Motive, που ασχολείται με το remake του Dead Space και το Star Wars: Squadrons, εντάσσεται στην ευρύτερη ομάδα ανάπτυξης του Battlefield.

Η Motive εργάζεται μαζί με τα υπόλοιπα στούντιο της EA DICE, Criterion και Ripple Effect για τη δημιουργία «ενός σύμπαντος Battlefield σε συνδεδεμένες εμπειρίες multiplayer και single-player», δήλωσε ο εκδότης.

Και κατά τη διάρκεια της τριμηνιαίας κλήσης κερδών της εταιρείας την Τρίτη, το αφεντικό της EA, ο Wilson, δήλωσε ότι πρόσφατα είχε την ευκαιρία να βιώσει μερικούς από τους καρπούς της δουλειάς τους.

Διαβάστε επίσης:  Το Crash Bandicoot 5 ακυρώθηκε υπέρ των live service games, σύμφωνα με τον ισχυρισμό

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη ομάδα Battlefield στην ιστορία του franchise. Πριν από μερικές εβδομάδες, επισκέφθηκα τις ομάδες και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με αυτό που έδειξαν και με αυτό που μπορέσαμε να παίξουμε».

Αργότερα πρόσθεσε: «Μόλις πέρασα αρκετό χρόνο με τη συλλογική ομάδα Battlefield παίζοντας αυτό που φτιάχνουν και θα είναι άλλη μια τεράστια ζωντανή υπηρεσία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...