Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Η Konami κυκλοφόρησε δωρεάν στο PS5 το Silent Hill: The Short Message

Η Konami αποκάλυψε επίσημα το Silent Hill: The Short Message, και ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμο για να το παίξετε από σήμερα αποκλειστικά στο PS5.

Το τρέιλερ δείχνει την πρωταγωνίστρια να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας από ένα κτίριο, αλλά αντ’ αυτού βρίσκεται σε μια εναλλακτική διάσταση γεμάτη φρίκη.

Ακολουθώντας μηνύματα από τη φίλη της Maya, η Anita βρίσκεται σε μια ετοιμόρροπη πολυκατοικία, διαβόητη για τις φήμες περί αυτοκτονιών“, αναφέρεται στην περιγραφή του παιχνιδιού.

Παρασυρμένη μέσα, η Anita σύντομα βρίσκει την αίσθηση της πραγματικότητας να καταρρέει καθώς συναντά παράξενους, απόκοσμους χώρους, στοιχειωμένους από ένα διεστραμμένο τέρας.”

Το μήνυμα της Μάγια ήταν σαφές – δεν μπορείς να φύγεις μέχρι να το βρεις – αλλά τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνει η Ανίτα;”

Μια ολοκαίνουργια, σύγχρονη εμπειρία Silent Hill, που βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας παιχνιδιών και είναι τώρα διαθέσιμη δωρεάν αποκλειστικά στο PlayStation 5.

Διαβάστε επίσης:  Η ταινία Minecraft έλαβε το πρώτο της τρέιλερ

Δείτε το trailer:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...