Connect with us

Τι ψάχνεις;

Έρλινγκ Χάαλαντ, φέρεται να εμφανίζεται στο κουτί της Standard έκδοσης του EA Sports FC 24

Νεα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται ότι θα είναι στο εξώφυλλο του EA Sports FC 24

Ο παίχτης του εξωφύλλου για το πρώτο παιχνίδι EA Sports FC φαίνεται ότι διέρρευσε.

Ο Dataminer billbil-kun, ο οποίος έχει εξαιρετικό ιστορικό διαρροών, ισχυρίστηκε χθες ότι το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τώρα, έχει δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι, το οποίο είναι ο πρώτος ποδοσφαιρικός τίτλος από την EA μετά το τέλος της συνεργασίας της με τη FIFA.

Ενώ ο Kylian Mbappe εμφανίστηκε στο εξώφυλλο των FIFA 21, FIFA 22 και FIFA 23, υποστηρίζεται ότι ο σταρ της PSG δεν θα επιστρέψει για το EA Sports FC 24, τουλάχιστον όχι στο εξώφυλλο της Standard έκδοσης.

Αντίθετα, ο σταρ και βαρύ πυροβολικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, φέρεται να εμφανίζεται στο κουτί της Standard έκδοσης του EA Sports FC 24.

Διαβάστε επίσης:  Η ταινία Minecraft έλαβε το πρώτο της τρέιλερ

Αν και ο billbil-kun επέλεξε να μην μοιραστεί την εικόνα για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, περιγράφει το εξώφυλλο ότι απεικονίζει τον Χάαλαντ «σε έναν αγώνα Champions League, έτοιμος να τραβήξει ένα σουτ με το ένα χέρι ορθάνοιχτο».

Ο Haaland θα εμφανιστεί επίσης στην Ultimate Edition του παιχνιδιού, όπου μαζί του θα συμμετάσχουν άλλοι 30 παλιοί και παρόντες άνδρες και γυναίκες παίκτες.

Σύμφωνα με το billbil-kun, η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει in-game renders 31 παικτών, συμπεριλαμβανομένων των Vinicius Jr, Son Heung-min, Sam Kerr, Zinedine Zidane, Johann Cruff και Pelé.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Reviews

Μπορεί ακόμα να είμαστε κοντά στον ένα μήνα μακριά από την εκκίνηση του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στο κόσμο, αλλά η σεζόν ξεκινάει δυναμικά με...

Νεα

Ο προγραμματιστής του Palworld, Pocketpair, υποστήριξε ότι δεν θα κάνει το παιχνίδι free-to-play, ούτε θα αλλάξει το μοντέλο του παιχνιδιού σε παιχνίδι ως υπηρεσία....

Νεα

Ο Deadpool συνεχίζει να σπάει ρεκόρ μήνες μετά την κυκλοφορία της μεγαλύτερης ταινίας του μέχρι σήμερα. Μετά την πρωτοποριακή επιτυχία του τελευταίου μέρους του...

Νεα

Ο Tony Hawk προανήγγειλε επετειακά σχέδια για το Tony Hawk’s Pro Skater, το οποίο συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια ζωής, και δήλωσε ότι μιλάει με...