Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει πιθανώς τον Οκτώβριο

assassin's creed mirage

Η Ubisoft φέρεται να στοχεύει στις 12 Οκτωβρίου 2023 ως ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Mirage.

Αυτό είναι σύμφωνα με τον Assassin’s Creed dataminer και leaker j0nathan, ο οποίος συζήτησε την υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας σε ένα βίντεο στο YouTube αυτή την εβδομάδα.

Ενώ ισχυρίστηκε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει καθοριστεί επί του παρόντος εσωτερικά, πρότεινε ότι θα μπορούσε να αλλάξει κατά μερικές εβδομάδες (αν και το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο) εάν έρχεται σε σύγκρουση με την κυκλοφορία ενός άλλου σημαντικού παιχνιδιού που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η Ubisoft φέρεται να έχει καθυστερήσει το Assassin’s Creed Mirage τουλάχιστον δύο φορές, αφού αρχικά είχε στόχο μια κυκλοφορία στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023.

Διαβάστε επίσης:  Η Sony θέτει εκτός λειτουργίας το Concord, διακόπτει τις πωλήσεις και προσφέρει επιστροφές χρημάτων

Μετά από μια σειρά διαρροών, η Ubisoft επιβεβαίωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι το Assassin’s Creed Mirage είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς.

Το Mirage, που θα κυκλοφορήσει επίσημα το 2023, διαδραματίζεται στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και περιγράφεται ως ένας «ειδικός φόρος τιμής στο πρώτο Assassin’s Creed».

Με το gameplay που επικεντρώνεται στο parkour, το stealth και τις δολοφονίες, σηματοδοτεί την επιστροφή στο στυλ δράσης-περιπέτειας των παιχνιδιών Assassin’s Creed που κυκλοφόρησαν πριν από τις πιο εκτεταμένες κυκλοφορίες σε στυλ RPG, δηλαδή τα Origins, Odyssey και Valhalla.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...