Το στούντιο του αμφιλεγόμενου The Day Before λέει ότι σχεδιάζει μια beta και την επιστροφή του στο Steam

Το στούντιο πίσω από το αμφιλεγόμενο MMO The Day Before είπε ότι σχεδιάζει μια beta και εργάζεται για να επαναφέρει το παιχνίδι στο Steam.
Ο προγραμματιστής Fntastic καθυστέρησε το παιχνίδι κατά οκτώ μήνες τον Ιανουάριο, μετά από αυτό που ισχυρίστηκε ότι ήταν μια αιφνιδιαστική αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων για το όνομα του τίτλου.
Την Τετάρτη, το στούντιο έδωσε μια ενημέρωση για το παιχνίδι επιβίωσης, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει αφαιρεθεί από το Steam, μέσω ενός διαχειριστή στο The Day Before Discord.
«Κατανοούμε ότι πολλοί από εσάς περιμένατε με ανυπομονησία την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης», είπαν, σύμφωνα με το PCGamesN.
«Δουλεύαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το παιχνίδι πληροί τα υψηλά μας στάνταρ και είμαστε βέβαιοι ότι θα αξίζει την αναμονή.»
«Καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία κυκλοφορίας, θα διεξάγουμε μια δοκιμή beta για το παιχνίδι. Αυτό θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι πριν κυκλοφορήσει και να παράσχουν πολύτιμα σχόλια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε το τελικό προϊόν.»
Σε ένα επόμενο μήνυμα, ο διαχειριστής είπε: «Και για όσους αναρωτιούνται αν το παιχνίδι θα είναι στο Steam, θα πρέπει να είναι στο Steam, ναι. Η ομάδα δουλεύει πάνω σε αυτό».
Είπαν επίσης ότι το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, «χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση».
Έλα στην παρέα μας στο Discord
Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!






