Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Δημοσιεύθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το Everywhere, το νέο παιχνίδι του πρώην παραγωγού του GTA

everywhere

Το Build a Rocket Boy, το στούντιο με επικεφαλής τον πρώην παραγωγό του Grand Theft Auto, Leslie Benzies, αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι του Everywhere και τον μυστικό δεύτερο τίτλο του AAA.

Το Everywhere, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος σε PC, με τις εκδόσεις κονσόλας να ακολουθούν, χαρακτηρίζεται ως «μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων, όπου μπορείτε να είστε όποιος επιλέξετε και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι».

Εκτός από το Everywhere, ωστόσο, το Build a Rocket Boy αποκάλυψε ότι εργάζεται επίσης σε έναν εντελώς νέο δεύτερο τίτλο που ονομάζεται MindsEye.

Ένα σύντομο τρέιλερ για το MindsEye, το οποίο δείχνει εν συντομία παιχνίδι ανοιχτού κόσμου παρόμοιο με το Grand Theft Auto, μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:  Η Bandai Namco κλείνει το anime MMORPG Blue Protocol στην Ιαπωνία, η κυκλοφορία στην Δύση ακυρώνεται

Το Build a Rocket Boy περιέγραψε το MindsEye ως ένα «παιχνίδι δράσης περιπέτειας υψηλών οκτανίων, τριπλού Α, βασισμένο στην ιστορία, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο φουτουριστικών εταιρειών, θεωριών συνωμοσίας και απαίσιων νέων τεχνολογιών».

Το MindsEye θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο Everywhere, σε αντίθεση με το να κυκλοφορεί ως αυτόνομο προϊόν. Παρόλα αυτά, το Build a Rocket Boy τονίζει ότι το MindsEye και το Everywhere είναι «δύο ξεχωριστά προϊόντα ΑΑΑ».

Σημειώνει επίσης ότι “Everywhere θα είναι στα χέρια των παικτών φέτος“, που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν το MindsEye θα προστεθεί στο παιχνίδι σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...