Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Ο επικεφαλής της EA λέει ότι η εταιρεία «παραμένει προσηλωμένη» στο Battlefield 2042

battlefield 2042 review

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Electronic Arts δήλωσε ότι η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στο Battlefield 2042 μακροπρόθεσμα.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τριμηνιαίων κερδών του εκδότη την Τρίτη, γνωστοποιήθηκε στα στελέχη της EA ότι η πιο πρόσφατη σημαντική ενημέρωση του παιχνιδιού δεν είχε οδηγήσει σε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τον τίτλο, ο οποίος δεν έχει αποδώσει ικανοποιητικά από την καθυστερημένη κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2021.

Στις 11 Απριλίου, η έκδοση Steam του Battlefield 2042 είχε μέσο αριθμό ταυτόχρονων παικτών 1.963 τις προηγούμενες 30 ημέρες, σύμφωνα με το SteamCharts. Στις 30 ημέρες από τότε, το σύνολο αυτό ανήλθε σε 2.220.

Αν και δεν είναι ασήμαντο, σημειώνει αργή ανάπτυξη για αυτήν την έκδοση του shooter, η οποία έλαβε μεγάλη ενημερωμένη έκδοση στις 19 Απριλίου, με περισσότερες από 400 διορθώσεις και βελτιώσεις, καθώς και την προσθήκη του voice chat.

Διαβάστε επίσης:  Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL έχει καθυστερήσει τρεις μήνες

Ερωτηθείς εάν η δέσμευση της EA να επενδύσει στο παιχνίδι είχε αλλάξει μετά την απάντηση των παικτών στην ενημέρωση, ο Andrew Wilson είπε ότι δεν είχε αλλάξει:

«Όχι, και πάλι, έχουμε τη μεγάλη οπτική εδώ», απάντησε (όπως μεταγράφηκε από το VGC). «Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία franchise του κλάδου μας, που χτίστηκε από μία από τις σπουδαίες ομάδες του κλάδου και οι προσδοκίες μας είναι ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να αποτελεί πραγματικά σημαντικό μέρος του χαρτοφυλακίου μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Concord μπορεί να έχει πουλήσει μόλις 25.000 αντίτυπα και στις δύο πλατφόρμες, όπως υποστηρίζεται. Σύμφωνα με νέα έκθεση του IGN, που επικαλείται τον...

Νεα

Το δωρεάν παιχνίδι ποδοσφαίρου UFL καθυστέρησε κατά τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσε η Strikerz Inc. Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε...

Νεα

Η 2K αποκάλυψε τις σημαντικές αναβαθμίσεις που έρχονται στη The City στο NBA 2K25 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ανανεωμένη...

Νεα

Η Sony ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να θέσει εκτός λειτουργίας το νέο live shooter Concord, να αποσύρει το παιχνίδι από την πώληση και να προσφέρει...