Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Το FIFA 21 επιτρέπει προσωρινά στους παίκτες να βλέπουν τι υπάρχει στα FUT πακέτα τους πριν τα αγοράσουν

FIFA 21

Όπως εξηγείται στο επίσημο Pitch Notes blog του παιχνιδιού, από τώρα έως το τέλος της σεζόν του Festival of FUTball (που φαίνεται να τελειώνει στις 16 Ιουλίου), όλα τα πακέτα στο κατάστημα του παιχνιδιού θα αντικατασταθούν με νέα preview packs.

Επιλέγοντας ένα preview pack, θα εκτελεστεί το συνηθισμένο animation που ανοίγει το πακέτο και θα δείξει στον παίκτη τα περιεχόμενά του, αλλά χωρίς να το πληρώσει ο παίκτης.

Στη συνέχεια, ο παίκτης θα επιλέξει αν θα αγοράσει το πακέτο (χρησιμοποιώντας κέρματα εντός παιχνιδιού ή πόντους FIFA) ή θα το αφήσει εάν δεν πιστεύει ότι οι ανταμοιβές είναι αρκετά καλές.

Το FIFA 21 επιτρέπει προσωρινά στους παίκτες να βλέπουν τι υπάρχει στα κουτιά τους πριν αγοράσουν
Εάν αποφασίσουν να μην αγοράσουν το πακέτο, τότε θα εφαρμοστεί ένας χρονοδιακόπτης ανανέωσης, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούν να επιστρέψουν και να αγοράσουν το πακέτο εάν αλλάξουν γνώμη.

Διαβάστε επίσης:  Το πρώτο τρέιλερ του Assassin's Creed Shadows δείχνει διπλή δράση σαμουράι και νίντζα

Μόλις τελειώσει ο χρονοδιακόπτης ανανέωσης, το πακέτο θα αφαιρεθεί και ένα νέο πακέτο θα είναι διαθέσιμο για προεπισκόπηση.

Η EA υπήρξε στο επίκεντρο της συζήτησης για τα loot boxes εν μέσω αυξημένου κυβερνητικού και νομικού ελέγχου της βιομηχανίας παιχνιδιών τα τελευταία χρόνια, με την εταιρεία να αντιμετωπίζει αρκετές αγωγές που ισχυρίζονται ότι η χρήση μηχανισμών pay-to-win παραβιάζει τους νόμους περί τζόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Ubisoft ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του επόμενου παιχνιδιού Assassin’s Creed. Ο τίτλος που προηγουμένως αναφερόταν ως Assassin’s Creed Codename Red ονομάζεται τώρα Assassin’s...

Νεα

Καθώς η παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO βρίσκεται σε ανάπτυξη, δημοσιεύθηκαν πρώτες φωτογραφίες από τα σκηνικά που...

Νεα

Ο Mark Hamill θα επιστρέψει για να παίξει τον Joker στο Multiversus. Ο Hamill θα συνεργαστεί ξανά με τον Batman του Kevin Conroy στην...

Νεα

Το Steam, η Epic και η Green Man Gaming φέρονται να ακυρώνουν και να επιστρέφουν τις προπαραγγελίες του Ghost of Tsushima για PC για...