Έχει κυκλοφορήσει το πρώτο από τα δύο μεγάλα patches που έχουν προγραμματιστεί για το Cyberpunk 2077.
Η ενημέρωση 1.1 είναι τώρα διαθέσιμη για κονσόλες, PC και Stadia και έχει μέγεθος περίπου 17 GB στην κονσόλα και ελαφρώς κάτω από 10 GB για PC.
Η ενημέρωση εστιάζει σε διάφορες βελτιώσεις σταθερότητας που σχετίζονται με τη χρήση της μνήμης, τα σφάλματα, τα σφάλματα αναζήτησης, την απόδοση και τα οπτικά ζητήματα.
Η επόμενη μεγάλη ενημερωμένη έκδοση κώδικα του Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.
“Θα συνεχίσουμε αυτήν την δουλειά στο patch 1.2 και σε άλλες επερχόμενες ενημερώσεις“, δήλωσε η CD Projekt Red. “Ταυτόχρονα, θα συνεχίσουμε να διορθώνουμε τα σφάλματα που αντιμετωπίζετε και να ακούμε τα σχόλιά σας σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της συνολικής εμπειρίας του παιχνιδιού“.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.
