Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Νέο campaign και επιστροφή των Elusive Targets στο Hitman

Hitman Game of the Year Edition

Η IO Interactive είχε προαναγγείλει ανακοινώσεις στις 24 Οκτωβρίου για το Hitman, έχοντας ήδη αποκλείσει το ενδεχόμενο ότι αυτές θα αφορούσαν μια δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού. Οι ανακοινώσεις έγιναν και σίγουρα θα αφήσουν πολλούς από εσάς ευχαριστημένους.

Έτσι λοιπόν, θα κυκλοφορήσει για το Hitman μια Game of the Year Edition στις 7 Νοεμβρίου. Θα περιλαμβάνει νέο campaign, νέες escalations και την ευκαιρία να δοκιμάσετε Elusive Targets που ενδεχομένως έχετε χάσει.

Το νέο campaign “Patient Zero” θα διαδραματίζεται στις πόλεις Sapienza, Bangkok, Colorado, και Hokkaido. Αυτοί οι χάρτες έχουν “ξαναδουλευτεί από τους αρχικούς με νέες ευκαιρίες gameplay, μεταμφιέσεις, χαρακτήρες, προκλήσεις, μηχανισμούς gameplay, συμπεριφορά AI και στοιχεία HUD“.

Οι Elusive Targets πρόκειται να «ενεργοποιηθούν εκ νέου». Δεν θα μπορείτε να επαναλάβετε αυτούς στους οποίους αποτύχατε, αλλά είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτά που χάσατε. Το πρώτο θα εμφανιστεί “λίγο μετά” τις 7 Νοεμβρίου.

Θα υπάρξουν επίσης νέοι συνδυασμοί κοστουμιών και όπλων, και μια γενική ενημέρωση του παιχνιδιού θα ανανεώσει το περιβάλλον χρήστη και τον φωτισμό.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Η Game of the Year Edition θα μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά και όλο το νέο περιεχόμενο θα κοστίσει 20 δολάρια για τους σημερινούς ιδιοκτήτες του Hitman.

Αν έχετε χάσει το review μας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ