Το Xbox προχώρησε σε αλλαγές στην ηγετική του ομάδα, με αξιοσημείωτες προαγωγές για τη Sarah Bond και τον Matt Booty.
Σύμφωνα με ένα εσωτερικό υπόμνημα που έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος παιχνιδιών της Microsoft Phil Spencer και το οποίο είδε το Verge, η Bond – η οποία ήταν εταιρική αντιπρόεδρος στο Xbox – θα γίνει πλέον πρόεδρος του Xbox.
Αυτό σημαίνει ότι θα αναλάβει τη διαχείριση των πλατφορμών υλικού και λογισμικού του Xbox.
“Για να διαχειριστούμε την πλατφόρμα του σήμερα και να δημιουργήσουμε την πλατφόρμα του αύριο, φέρνουμε κοντά τις ομάδες που θα το κάνουν αυτό δυνατό“, ανέφερε ο Spencer στο υπόμνημα.
“Η Sarah Bond θα ηγηθεί αυτής της ομάδας ως πρόεδρος του Xbox, συγκεντρώνοντας τις Devices, Player & Creator Experiences, Platform Engineering, Strategy, Business Planning, Data & Analytics και Business Development“.
Ο Spencer ανακοίνωσε επίσης ότι ο Matt Booty, επικεφαλής των Xbox Game Studios, προάγεται σε πρόεδρο του game content and studios. Αυτό θα ενσωματώνει την εποπτεία του έργου της ZeniMax και της Bethesda.
Όταν η Microsoft εξαγόρασε τη μητρική εταιρεία της Bethesda, τη ZeniMax, το 2021, η συμφωνία ήταν ότι η Bethesda θα συνέχιζε να λειτουργεί ως ξεχωριστή επιχείρηση, με τη δυνατότητα να συνεχίσει να εκδίδει τα δικά της παιχνίδια.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.

































