Connect with us

Τι ψάχνεις;

Νεα

Το Marvel Rivals αποκαλύφθηκε ως ομαδικό 6v6 shooter από τους δημιουργούς του CoD και του Battlefield

marvel rivals

Η NetEase και η Marvel Games ανακοίνωσαν το Marvel Rivals, ένα ομαδικό PVP shooter στο σύμπαν της Marvel.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από μια νέα εσωτερική ομάδα της NetEase games, η οποία, σύμφωνα με τη NetEase, “αποτελείται από παγκόσμια ταλέντα που έχουν προηγουμένως εργαστεί σε επιτυχημένες σειρές όπως το Call of Duty και το Battlefield“.

Το Marvel Rivals είναι ένα free-to-play 6v6 ομαδικό παιχνίδι που παίζεται από οπτική γωνία τρίτου προσώπου.Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από σούπερ ήρωες και σούπερ κακούς της Marvel από τους Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men και άλλους.

Στους επιβεβαιωμένους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται οι εξής:

 • Black Panther
 • Doctor Strange
 • Groot
 • Hulk
 • Iron Man
 • Loki
 • Luna Snow
 • Magik
 • Magneto
 • Namor
 • Peni Parker
 • Rocket Raccoon
 • Spider-Man

Οι συμπαίκτες θα μπορούν να δημιουργούν συνδυαστικές ικανότητες, στις οποίες συγκεκριμένοι χαρακτήρες μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν νέες επιθέσεις. Τα παραδείγματα που έχουν δοθεί περιλαμβάνουν τον Rocket να ιππεύει στην πλάτη του Groot για να δημιουργήσει “ένα επικίνδυνο δίδυμο” ή τον Hulk να φορτίζει την πανοπλία του Iron Man με ενέργεια για επιπλέον ζημιά.

Τα περιβάλλοντα θα περιλαμβάνουν το Asgard και το Tokyo 2099, και η NetEase λέει ότι θα είναι καταστρέψιμα. “Χρησιμοποιήστε υπερδυνάμεις για να αλλάξετε αυτά τα περιβάλλοντα, να αναδιαμορφώσετε το έδαφος και να δημιουργήσετε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα στο πεδίο της μάχης“, λέει ο εκδότης.

Διαβάστε επίσης:  Η Sony φέρνει επίσημα τα Trophies στα PC

Το Marvel Rivals θα είναι free-to-play και κάθε σεζόν θα εισάγει νέους χαρακτήρες και χάρτες.

Η ανελέητη σύγκρουση μεταξύ του τυραννικού δικτάτορα Doctor Doom και του μελλοντικού ομολόγου του από το έτος 2099 έχει αναγκάσει αμέτρητα σύμπαντα να συγκρουστούν στην Timestream Entanglement, δημιουργώντας νέους κόσμους και κρίσεις άγνωστες ακόμα“, αναφέρει η περιγραφή της πλοκής του παιχνιδιού.

Τώρα, οι Σούπερ Ήρωες και οι Σούπερ Κακοί από όλο το πολυσύμπαν πρέπει να πολεμήσουν μαζί και ο ένας εναντίον του άλλου, καθώς οι διαφορετικές ομάδες προσπαθούν να νικήσουν και τα δύο Dooms πριν το ένα καταφέρει να κυριαρχήσει σε αυτές τις πραγματικότητες. Γνωστά πρόσωπα γίνονται καινούργιοι εχθροί, ενώ πρώην εχθροί γίνονται οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι στο Marvel Rivals“.

Είμαστε πανευτυχείς που φέρνουμε το Marvel Rivals στους παίκτες σε όλο τον κόσμο“, δήλωσε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Stephen Wu, σε δήλωσή του.

“Πάντα αγαπούσαμε το σύμπαν της Marvel και τους χαρακτήρες της και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το παιχνίδι που θέλαμε να φτιάξουμε και νιώθουμε πολύ τυχεροί που είμαστε η ομάδα που έκανε όλα αυτά πραγματικότητα“.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel Rivals δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά μια κλειστή alpha για το παιχνίδι θα ξεκινήσει τον Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Η Microsoft λέει ότι αρχίζει να δοκιμάζει διαφημίσεις μέσα στο μενού Έναρξη στα Windows 11. Η εταιρεία του λογισμικού θα χρησιμοποιήσει την ενότητα Recommended...

Νεα

Η Nintendo φέρεται να επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Gamescom 2024. Σε δήλωση που εξέδωσε στο γερμανικό μέσο Games Wirtschaft, εκπρόσωπος της εταιρείας...

Νεα

Ένας modder μετέτρεψε την κονσόλα PS1 σε φορητή συσκευή που λειτουργεί. Ο modder YveltalGriffin από τη Φλόριντα μοιράστηκε τη δημιουργία του στο BitBuilt, ένα...

Νεα

Ο Loki του Tom Hiddleston έχει βρει τον ένδοξο σκοπό του στο MCU, καθισμένος στο κέντρο του Multiverse και χωρίς πλέον την κακιά προσωπικότητα...