Το GTA 6 θα βάζει φυσικά διαλείμματα ανάμεσα στις αποστολές της ιστορίας

Το GTA 6 θα δημιουργεί φυσικά διαλείμματα ανάμεσα στις αποστολές της βασικής ιστορίας, αντί να καλεί πάντα τον παίκτη αμέσως στην επόμενη δουλειά.
Με μια ματιά
- Οι story missions δεν θα διαδέχονται πάντα η μία την άλλη άμεσα.
- Ορισμένες φορές ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να συγκεντρώσει χρήματα.
- Ληστείες και κλοπές αυτοκινήτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της επόμενης δουλειάς.
- Η Rockstar θέλει το story και το open world να λειτουργούν ως ενιαία εμπειρία.
Το Edge περιγράφει το νέο σύστημα στο μεγάλο preview του παιχνιδιού, εξηγώντας ότι η Rockstar χρησιμοποιεί ένα είδος φυσικού gating για να αφήνει χώρο στο open world.
Σε ορισμένα σημεία, Jason και Lucia θα χρειάζεται να συγκεντρώσουν χρήματα πριν μπορέσουν να εξασφαλίσουν την επόμενη μεγάλη δουλειά.
Ο παίκτης μπορεί τότε να ληστέψει ένα βενζινάδικο ή κοσμηματοπωλείο, να κλέψει συγκεκριμένο αυτοκίνητο που αναζητά κάποιος κλεπταποδόχος μέσω του WAINK ή να χρησιμοποιήσει άλλες εγκληματικές δραστηριότητες για να αποκτήσει τα απαραίτητα χρήματα.
Η Rockstar έχει ήδη εξηγήσει ότι τα χρήματα αποκτούν μεγαλύτερη αξία στο νέο παιχνίδι και δεν λειτουργούν μόνο ως μέσο αγοράς ακριβών αντικειμένων.
Το σύστημα δένει έτσι τις ελεύθερες ληστείες του open world με την εξέλιξη της ιστορίας, χωρίς να εμποδίζει όσους θέλουν να επικεντρωθούν κυρίως στις story missions.
Όλα για το Grand Theft Auto 6
Νέα, review, οδηγοί και αφιερώματα σε μια σελίδα.
Μπες στο hub





