Η Activision διαψεύδει τις φήμες για jetpacks
Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι φήμες για το Call of Duty: Black Ops 7, με διαρροές από αρχεία του Black Ops 6 να υποδηλώνουν την επιστροφή jetpacks και wall-running. Ωστόσο, η Activision διέψευσε αυτές τις φήμες στο podcast COD POD.
Η Stephanie Snowdon, Senior Director of Communications, απαντώντας σε ερώτηση παίκτη, δήλωσε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν θα υπάρχει wall-running, ούτε jetpacks. Όμως, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια εξέλιξη του omnimovement.»
Η δήλωση επιβεβαιώνει ότι το Black Ops 7 θα παραμείνει μια εμπειρία «boots-on-the-ground», όπως όλα τα Call of Duty από το Infinite Warfare του 2016. Το σύστημα omnimovement, που εισήχθη στο Black Ops 6 και επιτρέπει σπριντ, καταδύσεις και slide σε όλες τις κατευθύνσεις, θα είναι ο πυρήνας του gameplay.
Wall-Jumping και μελλοντικές αποκαλύψεις
Η αναφορά στην «εξέλιξη του omnimovement» από τη Snowdon δεν συνοδεύτηκε από λεπτομέρειες, αλλά ο leaker TheGhostOfHope αποκάλυψε ότι το Black Ops 7 θα εισαγάγει «wall-jumping». Αυτός ο νέος μηχανισμός, που εντοπίστηκε σε αρχεία του Black Ops 6 multiplayer, θα επιτρέπει στους παίκτες να απωθούνται από τοίχους, πιθανότατα με διπλό πάτημα του κουμπιού άλματος. Αν και δεν θα υπάρχει πλήρες wall-running, το wall-jumping θα διευκολύνει την πλοήγηση σε γωνίες ή την πρόσβαση σε υπερυψωμένα σημεία.
Η Treyarch επιβεβαίωσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για το Black Ops 7 θα αποκαλυφθούν το καλοκαίρι του 2025, πιθανότατα στο event Call of Duty Next.
Μάθε τα πάντα για το Το Call of Duty: Black Ops 7 φέρνει wall-jumping και εξελιγμένο omnimovement, χωρίς jetpacks. για το παιχνίδι.
Ακολουθήστε το XplayGR στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις από τον χώρο του gaming και της ψυχαγωγίας.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο XplayGR.com.