Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Uncategorized

Καθυστερεί μέχρι το 2016 η κυκλοφορία του The Legend of Zelda Wii U

Καθυστερεί μέχρι το 2016 η κυκλοφορία του The Legend of Zelda Wii U

Το πολυαναμενόμενο Zelda game για το Wii U δεν θα κυκλοφορήσει όπως ήταν προγραμματισμένο μέσα στο 2015, αλλά αντίθετα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2016 για να το δούμε.

Αυτό ανακοίνωσε μέσω video ο παραγωγός της σειράς Eiji Aonuma, τονίζοντας ότι η απόφαση πάρθηκε καθώς η ομάδα ανάπτυξης θέλει “να ανακαλύψει όλες τις νέες πιθανότητες gameplay” αφού πρόκειται για το πρώτο open-world Zelda game.

“Δεν έχουμε πια ως πρώτη προτεραιότητα την κυκλοφορία μέσα στο 2015. Αντίθετα, προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε το πιο ολοκληρωμένο και καλύτερο Zelda game” πρόσθεσε ο Aonuma, συμπληρώνοντας: “Ελπίζω να χρησιμοποιήσουμε τον επιπλέον χρόνο για κάνουμε το The Legend of Zelda Wii U,ένα παιχνίδι που θα αξίζει την υπομονή σας”.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Nintendo ενημέρωσε μέσω Twitter ότι το παιχνίδι δεν θα παρουσιαστεί στην φετινή E3.

XPlay GR

Ελληνικό gaming site με reviews, previews, ειδήσεις και διαγωνισμούς! Περισσότερα άρθρα →

ΔιαφήμισηGaming, ταινιες,
σειρες & τεχνολογια
Κάνε εγγραφή στο YouTube

Περισσότερα από Wii U

Τελευταία νέα