Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gaming

Ταινίες & Σειρές

Τεχνολογία

Στήλες

Νέα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Take-Two κλείνει τα στούντιο Private Division Roll7 και Intercept Games

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Take-Two κλείνει τα στούντιο Private Division Roll7 και Intercept Games

Η Take-Two φέρεται να σχεδιάζει να κλείσει τα στούντιο Private Division Roll7 και Intercept Games ως μέρος της πρόσφατα ανακοινωθείσας αναδιάρθρωσης.

Τον περασμένο μήνα, ο εκδότης είπε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 5% του εργατικού δυναμικού του, ή περίπου 600 άτομα, ως μέρος μέτρων μείωσης του κόστους που θα οδηγούσαν επίσης στην ακύρωση έργων παιχνιδιών που δεν κατονομάζονται.

Δύο θύματα αυτής της αναδιάρθρωσης είναι η Roll7, η εταιρεία ανάπτυξης που εδρεύει στο Λονδίνο πίσω από τα OlliOlli και Rollerdrome, και η Intercept Games με έδρα το Σιάτλ, η οποία ανέπτυξε το Kerbal Space Program 2, σύμφωνα με το Bloomberg.

Αφού άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφορές για το κλείσιμο της Intercept Games, ένας εκπρόσωπος του Take-Two είχε αρνηθεί νωρίτερα να σχολιάσει την κατάσταση του στούντιο.

Έλα στην παρέα μας στο Discord

Νέα, κυκλοφορίες και συζήτηση για gaming, ταινίες, σειρές και τεχνολογία!

Μπες στον server →
ΔιαφήμισηGaming, ταινιες,
σειρες & τεχνολογια
Κάνε εγγραφή στο YouTube

Σχετικά άρθρα